Hårbørster Hovedbundsbørster Rundbørster Kamme

Hårbørster & Kamme

Giv dit hår den behandling det fortjener med en god hårbørste. Her finder du et stort udvalg af hårbørster og kamme, som hjælper til at vedligeholde et flot hår. Læs mere om, hvilken hårbørste du skal vælge her

121 Produkt(er)

En god hårbørste - et uundværligt værktøj

En god hårbørste er en tro følgesvend, når du skal tæmme dit hår og komme af med knuder eller filtrer, og der findes mange forskellige slags alt efter, hvilken hårtype du har. Den bedste hårbørste for dig, er den, der matcher din hårtype, og hjælper dig med at style dit hår på den måde, som du ønsker det. 

Forskellige hårtyper kræver forskelligt pleje og behandling, herunder hårbørster, og de fleste vil jo gerne have skinnende, lækkert og blødt hår. Så derfor er det vigtigt, at du vælger den bedste hårbørste til dit hår, så du kan tage dig af dit hår på den bedst mulige måde, og stå med et flot slutresultat.  

Når du vælger en god hårbørste til dit hår, vil arbejdet blive en del nemmere for dig, da en hårbørste vil gøre dit hår mere medgørligt i forhold til styling. 


Hvilken hårbørste skal du vælge?

Der findes mange forskellige slags hårbørster, som alle er gode på hver deres både. Det handler om at finde ud af, hvilken hårtype du har, og hvad du ønsker din hårbørste eller kam skal gøre. 


Rundbørste

En hårbørste med et rundt børstehoved, er særlig god at style med og bruge sammen med en føntørre for at skabe en masse volumen. En rundbørste er god at style både kort og langt hår med, og kan fås med forskellige diameter, så du kan få den der passer bedst til dit hår i forhold til, om du skal lave små eller store bølger. 

Med en god rundbørste kan du tilføre en flot fylde til dit har og stadigvæk få det til at se blankt og lækkert ud. En rundbørste kan dog kræve øvelse, men så snart du har taget på det, vil det være nemt for dig at skabe den smukkeste volumen. 


Hårbørste til krøller

At bruge en hårbørste til krøller er ikke den bedste ide, da en almindelig hårbørste vil sprede krøllerne og få dem til at fremstå kruset.  

En bredtandet kam er derimod velegnet til krøller, da den ikke skiller håret og ødelægger krøllerne. Tænderne på en bredtandet kam kan hjælpe til at du får mere definerede krøller, og undgår krusede lokker, samt får redt filtrer ud af håret. Men med et krøllet hår, skal du huske at det aldrig er en god ide at børste eller rede håret, når det er tørt, da det ikke vil gøre noget godt for dine krøller.  


Hårbørste til filtret hår

Døjer du med filtret hår, så er en Wet brush et rigtig godt valg. De populære Wet brushes kan bruges både i vådt og tørt hår, og er designet til at kunne rede knuder og filtre ud uden at skade håret. En Wet brush er velegnet både til tykt og tyndt hår lige meget om det er kort eller langt. 

Det kan være svært at rede knuder og filtre ud af håret, og mange hårbørster kan du ikke bruge i vådt hår. Men en Wet brush er så skånsom at den ikke slider på dit hår, selvom det er ekstra sart, når det er vådt. Med en Wet brush kan du både bruge din hårbørste i vådt hår og få redet dine filtrer og knuder ud. 


Hårbørste med vildsvinehår

En hårbørste med vildsvinehår kan få dit hår til at se ekstra blødt og skinnende ud. Vildsvinehårene vil hjælpe til at fordele de naturlige olier fra din hovedbund, så du får redt dem ud i længderne af dit hår. Dette er med til at pleje dit hår på en naturlig måde og give en flot glans. Mange kan godt lide en hårbørste med vildsvinehår, da de er skånsomme at bruge.  


Børste til hovedbunden

En scalp brush er en børste til hovedbunden, som stimulerer og sætter gang i blodcirkulationen. Denne type kan bruges af alle lige meget om du har krøller eller glat hår. En scalp brush bruges i badet de dage, hvor du skal vaske hår. Du kan med fordel bruge din scalp brush i forbindelse med din shampoo, så du rigtig får fordelt produktet. Brug cirkulære bevægelser med et let tryk og massér din hovedbund med den. 


Hårbørste til børn

Når børn leger, kan deres hår have en tendens til at danne knude og filtrer. Det er derfor vigtigt at have en god hårbørste til dine børn, som kan hjælpe til at få redet dagens filtrer ud.  

Er du på udkig efter en hårbørste til børn, kan du finde vores udvalg her!

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.