Leave in Conditioner

En leave in conditioner tilfører fugt og pleje til dit hår, og hjælper til at bekæmpe frizz og kruset hår. Så hvis dit hår trænger til ekstra omsorg og pleje, vil en leave in conditioner være god til dig. Læs mere her

84 Produkt(er)

Hvordan bruger jeg leave in conditioner?

En leave in conditioner er, som navnet hentyder til, en balsam som skal blive siddende i håret. Det vil altså sige, at du ikke skal skylle den ud. Leave in conditioner kan bruges både i vådt og tørt hår. Du kan bruge en leave in conditioner, hver gang du har vasket hår, eller efter behov. 

Leave in conditioner i vådt hår

Hvis du bruger din leave in conditioner i vådt hår, giver den masser af pleje, og hjælper til, at dit hår er nemmere at redde ud. Kom produktet i håndklæde tørt hår, og kram det i længderne af dit hår. Herefter vil det hjælpe til, at du nemmere kan rede filtrer ud af dit hår. 

Leave in conditioner i tørt hår

Vil du gerne opfriske dine naturlige krøller, kan du kramme en smule leave in conditioner i dine krøller, for at modvirke krus og frizz. Dette vil give dine krøller fornyet liv og gøre dem flotte og smidige. 

Hvis du bare gerne vil tilføre lidt ekstra fugt til dit hår, kan du også komme lidt leave in conditioner i dit hår for mere pleje. Undgå at komme din leave in conditioner for tæt på hovedbunden da det godt kan få håret til at virke fedtet. Kom det derfor kun i længderne af dit hår. 

Leave in conditioner som balsam spray

Skal det gå nemt og hurtigt kan du bruge en balsam spray. Dette er i bund og grund det samme som en leave in conditioner, men en balsam spray er nem at bruge, hvis det skal gå lidt hurtigere. Din balsam spray sprøjtes i håret, og herefter kan du rede det igennem og fortsætte med din stylingsrutine. En balsam spray vil hjælpe til, at dit hår bliver nemmere at rede ud. Derfor bruger mange forældre balsam spray til deres børn. 


Hvilke fordele er der ved leave in conditioner?

Fordi en leave in conditioner ikke skal skylles ud igen, arbejder den i dit hår i længere tid end almindelig balsam. Det kan derfor være rigtig godt at bruge en leave in balsam, når du har vasket dit hår, for at give dit hår den optimale pleje og næring.  

En leave in conditioner har følgende fordele: 

  • Giver masser af pleje og næring til dit hår
  • Beskytter og styrker dit hår
  • Gør dit hår nemmere at rede ud

Du bør ikke bruge en leave in conditioner i stedet for din almindelige balsam, men i stedet bruge den som supplement.  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.