Hårkur

Har dit hår brug for ekstra næring og pleje? Så er en hårkur et godt valg til dig. I samarbejde med din shampoo og balsam tilfører en hårkur ekstra dybdegående pleje. 

Hvad gør en hårkur? | Hvilken hårkur skal du vælge? | Sådan bruger du en hårkur 

121 Produkt(er)

Hvad gør en hårkur?

Uanset om dit hår er kort, langt, tørt, kruset, fedtet eller har mistet sin glans, vil du kunne have stor glæde af en god hårkur. En hårkur er nemlig en nem måde at give dit hår en masse næring og pleje på, og så kan den medvirke til, at dit hår får mere udstråling ved at få genopbygget dets sundhed. 

Ved anvendelse af shampoo, conditioner og balsam sker det sjældent, at alle hårtypers behov, efter skadelige påvirkninger som sollys, kulde, føntørring og forurening, bliver dækket. Her er en hårkur ofte løsningen, når håret trænger til ekstra nærende pleje. Modsat andre hårprodukter er den nemlig kendetegnet ved at være en målrettet intensiv pleje da dens unikke indhold af plejende ingredienser, vil efterlade håret blødere, sundere, stærkere og mere glansfuldt.Hvilken hårkur skal du vælge?

Det vigtigste når det kommer til hårkur, er at vælge en, der dækker dine hårproblemer. De fleste hårkure er overordnet lavet til at behandle dine hårstrå - styrke og beskytte dem mod slid og nedbrydning. Så har du tendens til tørt og kruset hår, er en hårkur det gyldne middel, du længe har været på udkig efter. I kombination med en god hårkur, shampoo og conditioner vil din hårpleje kunne nå helt nye højder. 

Men førend en hårkur kan imødegå alle forventninger om virkning, er det nødvendigt at vælge den helt rette – Enhver hårkur kan nemlig ikke være en mirakelkur for dit hår. Valget af hårkur afhænger dog blot af din hovedbund og hårtype.

Hvilken hårkur matcher min hårtype?

Det er helt forskelligt om dit hår behøver ekstra vitaminer, mineraler, fugt eller proteiner. Har du krøller, vil håret ofte have en tendens til at være mere tørt, og derfor kræve masser af fugt for genoprettelse af håret.

Skadet og tørt hår

Har du været hyppig bruger af glattejern, afblegning eller andet, som kan skade dit hår, har dit hår sikkert brug for en dybdegående hårkur, der virkelig kan give pleje og genopbygge. Et skadet og tørt hår kan ofte kendes på, at dit hår knækker, og ikke føles særlig blødt, men det kan du slippe af med, ved at bruge en god hårkur til tørt hår. Når du afbleger dit hår, går du ind og fjerner pigmentet i hårstråene, og dette skader håret og efterlader det mere tørt. Det er derfor vigtigt at bruge en god hårkur til tørt og skadet hår efterfølgende, så dine resultater bliver bedst muligt. 

Krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, ved du også, hvor nemt det kan komme til at se kruset ud. Fugt er rigtig vigtigt, for at du kan få styr på frizzen i dit krøllede hår, da det ofte er mangel på fugt, som gør det kruset. Det er derfor vigtigt at bruge en hårkur, som er lavet til krøllet hår, da der her er taget højde for hårtypen.  

Farvet hår

Farvet hår er ofte mere modtagelig overfor solen, da farven hurtigt kan falme i solens stråler. Men med den rette hårpleje kan du beskytte dit hår og dets farve. Dette gælder også, hvis du vælger en hårkur til farvet hår. En hårkur til farvet hår går både ind og bekæmper tørt hår, men beskytter ofte også mod solens stråler, hvis hårkuren indeholder UV-filter. 

Normalt hår

Ved normalt hår og hovedbund kan en hårkur stadig være nødvendig, for den ligeledes er effektiv i forbindelse med forebyggelse af skader

Fint hår

Er dit hår tyndt eller fint, er der rarest med en god hårkur, som ikke tynger dit hår for meget. Fint hår kan nemlig hurtigt komme til at føles fladt og kedeligt, hvis det får for meget af tunge hårprodukter. Vælg derfor en hårkur lavet til din hårtype, så du ikke tynger dit hår yderligere. 

Tør og sensitiv hovedbund

Ved skadet hår og sensitiv hovedbund - særligt i forbindelse med farvning og afblegning, er det nødvendigt at finde en hårkur, der giver intens pleje. Den må meget gerne besidde et højt indhold af proteiner, idet de genopbygger hårets hårstrå allerbedst. Guide - sådan bruger du en hårkur

De fleste anvender en hårkur 1-2 gange ugentligt, men nogle hårtyper kan nyde godt af endnu hyppigere brug af en hårkur. Det kan også være afhængigt af den enkelte hårkur, hvor ofte den bør anvendes, samt hvornår den skal puttes i håret. En hårmaske skal oftest i vådt hår efter du har renset det med en shampoo.

Du bør altid læse brugsanvisningen på din hårkur inden brug, så du sikrer, at du får så meget ud af den som muligt. De fleste hårekure anvendes på følgende vis:

1) Vask håret rent med din foretrukne shampoo, så det er fri for snavs og stylingsprodukter.

2) Anvend herefter din hårkur. Den påføres blidt i håret og evt. hovedbund og lades sidde ifølge anvisningerne. Du kan med fordel duppe dit hår med et håndklæde, så det ikke er drivvådt. På den måde, vil dit hår nemmere kunne suge hårmasken til sig.

3) Efter hårkuren har siddet det rette antal minutter, skylles håret grundigt.

4) Herefter anvender du din fortrukne condtioner/balsam. Den sørger nemlig for at lukke hårstråene, og derved hjælpe til at holde de nærende ingredienser fra hårkuren inden i hårstråene.  Køb billig hårkur fra de bedste mærker hos Med24.dk

Vi ønsker hos Med24.dk at give den bedste kundeoplevelse og garantien for et sundt valg, der kan sikre dine behov og ønsker. Under ethvert produkt på siden fremgår det derfor, hvilke særlige egenskaber det har. 

Ønsker du hjælp eller vejledning i forbindelse med køb af en hårkur til dig selv, familien eller en du holder af, så er du velkommen til at kontakte en af vores eksperter! Vi har et godt team af materialister, som sidder klar på mail eller telefon. Vi stræber hele tiden på hurtig levering, og du kan altid opnå fri fragt på din forsendelse.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.