Hårkur

Opnå dit ideelle hår med en hårkur

Uanset om dit hår er kort, langt, tørt, kruset, fedtet eller lider mangel på glans, vil du kunne have stor glæde af en hårkur. En hårkur giver nemlig både hårstrå og hovedbund den pleje og fugt, der kan medvirke i optimal udstråling, opbygning og sundhed.

Hos Med24.dk tilbyder vi et stort sortiment af lækre hårmasker, hårolie og hårkure til helt vildt skarpe priser og unikke tilbud. Læs med nedenfor, så guider vi dig frem til valget af den helt rette hårkur! 

Hvad gør en hårkur?

Ved anvendelse af shampoo, conditioner og balsam sker det sjælendt, at alle hårtypers behov efter skadelige påvirkninger som sollys, kulde, føntørring og forurening bliver dækket. Her er hårkuren ofte løsningen, når håret trænger til ekstra nærende pleje. Modsat andre hårprodukter er den nemlig kendetegnet ved at være en målrettet intensiv pleje.

Med hårkurens indhold af unikke olier, vitaminkomplekser og meget mere, vil håret både efterlades blødere, sundere, stærkere og mere glansfuldt.

En hårkur skal sidde længere tid i håret og indeholder desuden en masse fugtgivende ingredienser, der sædvanligvis ikke findes i shampoo. Det er derfor ikke helt uden grund, at denne ultimative hårpleje indeholder flere elementer for succes.

Vælg en hårkur efter dine behov
Det vigtigste er dog at vælge en, der dækker dine hårproblemer. De fleste hårkure er overordnet lavet til at behandle hårstrå - styrke og beskytte dem mod slid og nedbrydning. Så har du tendens til tørt og kruset hår, er en hårkur det gyldne middel, du længe har været på udkig efter. I kombination med en god hårkur, shampoo og conditioner vil din hårpleje kunne nå helt nye højder. 

Valg af hårkur

Førend en hårkur kan imødegå alle forventninger om virkning, er det nødvendigt at vælge den helt rette – Enhver hårkur kan nemlig ikke være en mirakelkur for dit hår. Valget af hårkur afhænger dog blot af din hovedbund og hårtype.

Når du har kategoriseret disse, har vi på forhånd gjort det hurtigt og enkelt at finde frem til dit perfekte match ved hjælp af vores kategorisering og søgefelt på siden.

Hvilken hårkur matcher min hårtype?
Det er helt forskelligt om sit hår behøver ekstra vitaminer, mineraler, fugt eller proteiner. Har man krøller, har håret ofte tendens til at være mere tørt, og det kræver derfor masser af fugt for genoprettelse af håret.  

Ved skadet hår og sensitiv hovedbund - særligt i forbindelse med farvning, er det nødvendigt at finde en hårkur, der giver intens pleje. Den må meget gerne besidde et højt indhold af proteiner, idet de genopbygger håret allerbedst.

Ved normalt hår og hovedbund kan en hårkur stadig være nødvendig, for den er ligeledes effektiv i forbindelse med forebyggelse af skader. Flere af vores hårolier og kure er henvendt normalt hår. 

Sådan anvendes hårkur

De fleste anvender hårkur 1-2 gange ugentligt. Det kan dog afhænge af det enkelte produkt, hvor ofte det bør anvendes, samt hvornår det skal puttes i håret. En hårmaske kan ofte komme i tørt hår, mens hårolie kan anvendes i fugtigt hår efter brug af shampoo.

Du bør derfor altid læse brugsanvisningen inden brug, så du sikrer, at du får så meget ud af dit hårprodukt som overhoved muligt. De fleste hårekure anvendes på følgende vis:

1) Vask håret rent med din foretrukne shampoo, så det er fri for snavs og stylingprodukter.

2) Anvend herefter din hårkur. Den påføres blidt i hår og hovedbund og lades sidde ifølge anvisningerne.

3) Hårkuren skylles grundigt ud af håret.

4) Anvend til slut en conditioner eller balsam. Den sørger nemlig for at lukke hårstråene, og beskytter det mellem dine hårvaske.  

De største favoritter blandt hårkure

I vores sortiment finder du både kokosolie hårkur, hårkur til tørt hår samt den bedste hårkur til ødelagt hår! Ligegyldig hvad dine behov og ønsker omfatter, har vi produktet, der imødegår alle krav om kvalitet, målgruppe og virkning!

Urtegaarden Økologisk Arganolie. Denne helt fantastiske hårolie vedligeholder fugtniveauet i både hår og hovedbund. Den har en genopbyggende og styrkende effekt på hudbarrieren og hårstråene med dens høje indhold af antioxidanter, E-vitamin og beskyttende fedtsyrer. Den er især egnet til sensitiv, skadet og tørt hår/hud.

Austrailian Bodycare Scalp Cure. Hovedbundskuren fra det kvalitetsbevidste og naturlige brand er blevet en af de helt store favoritter blandt hårkure. Den modvirker både skæl, kløe og irritation samtidig med, at håret renses, fugtes og plejes helt i dybden.

Juhldal Balsam-Kur No. 2. Denne kur er specielt udviklet til at pleje og genopbygge normalt hår og hovedbund hos børn og voksne. De aktive ingredienser i balsamkuren er tilpasset hårets naturlige opbygning, således vækstprocesserne og hårcellerne understøttes og styrkes mod enhver skadelig påvirkning.

Ecooking Multi Oil. Multiolie hårkuren er bestående af 100% økologiske og essentielle olier samt skønne duftnuancer fra orange og lavendel. Den multifunktionelle olie kan både anvendes som en lækker, nærende hårkur samt til barbering, som massageolie og meget mere! De skånsomme og naturlige ingredienser er tilpasset enhver type hud.  

Køb billig hårkur fra de bedste mærker hos Med24.dk

Vi ønsker hos Med24.dk at give den bedste kundeoplevelse og garantien for et sundt valg, der kan sikre dine behov og ønsker. Under ethvert produkt på siden fremgår det derfor, hvilke særlige egenskaber det har. 

Vi har ligeledes sørget for, at du hurtigt kan finde dit match ved hjælp af kategorisering og søgefeltet på siden.

Ønsker du hjælp eller vejledning i forbindelse med køb af en hårkur til dig selv, familien eller en du holder af, så er du velkommen til at kontakte en af vores eksperter! Vores materialist Nina Træholt og farmakonom Anita Sten Nielsen har begge erfaring indenfor personlige pleje, og kan fanges på både mail og telefon. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.