Hvilken type ægløsningstest skal man vælge?

Skrevet af

Der findes flere forskellige tests, som kan give dig klar besked, om du har ægløsning. Hos Med24.dk kan du finde 2 forskellige typer af ægløsningstests, nemlig strimmel (strips) og stav.

De bygger alle på samme princip om at måle mængden af kønshormonet LH, der udskilles i urinen. Nedenfor introduceres du kort for de enkelte typer: 

Strimmel

Strimmeltesten er den billigste ægløsningstest. Det skyldes, at den er billig at fremstille. Ved denne test skal din urin opsamles i et bæger, hvorefter strimlen dyppes i, indtil den har suget nok urin.

Vælger man en ægløsningstest som strimmel er det vigtigt at være opmærksom på, at denne ikke er omgivet af et beskyttende lag plastikforsegling (ligesom det ses hos stave). Dette kan give mulighed for flere fejlkilder ved udførelsen af testen og derpå et uklart resultat.

Stav

Staven er den dyreste form for ægløsningstest. Samtidig er den også den nemmeste at anvende. Teststaven har en beskyttende plastikforsegling, som reducerer de mulige fejlkilder, og samtidig gør det muligt at tisse direkte på den absorberende del af testen - altså er det ved denne en mulighed ikke at opsamle urin i et bæger.

Blandt kundefavoritterne findes ValMed Ægløsningstest Stav, Clearblue Ægløsningstest.


Hvilken ægløsningstest bør jeg vælge?

Det er både en smagssag og holdningssag, hvilken test man foretrækker at anvende. De fleste tests er over 99% sikre (uafhængig af type) så længe de anvendes korrekt i forhold til den vedlæggende brugsvejledning. Den bedste ægløsningstest for dig, er så vidt den, der imødegår dine behov mest muligt.

Husk altid at tjekke datoen for ægløsningstestens holdbarhed inden brug. Er den gået over dato, skal resultatet læses som ugyldigt.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.