Floradix Kräuterblut - med jern der medvirker til at mindske træthed og udmattelse

Skrevet af

Floradix Kräuterblut urte-jern-eliksir

Floradix Kräuterblut er et flydende jerntilskud, der gennem årtier har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark. Ofte stifter kvinder bekendtskab med Floradix Kräuterblut i forbindelse med graviditet og fortsætter derefter med produktet som kur et par gange om året. Årsagen til, at Floradix Kräuterblut virker så godt, skal findes i den helt særlige sammensætning af syrlige frugtsafter og vitamin C, der fremmer optagelsen af jern samt indholdet af urter, der virker mildt på maven kombineret med indholdet af organisk bundet jern i en velsmagende flydende form. Den naturlige og behagelige smag kommer udelukkende fra de naturlige ingredienser fra bl.a. blomster, frugter og bær.

Jern - vigtig for indlæringen

Jern har stor betydning for de røde blodlegemer og ilttransporten rundt i kroppen. Men udover det har jern også særlig stor indvirkning på andre dele af kroppens funktioner - bl.a. evnen til at lære, huske og forstå - den såkaldte kognitive funktion - også hos børn og unge i voksealderen. Kvinder i den fødedygtige alder kan også have gavn af et ekstra tilskud. Hver måned mistes der jern i forbindelse med menstruation, og i den forbindelse kan et jerntilskud med Floradix Kräuterblut gøre en stor forskel i forhold til humør, energi og overskud. Jern er ligeledes vigtig for immunsystemets funktion og for produktionen af energi, så du føler dig godt tilpas og har overskud til alt det sjove i livet.

  • Jern bidrager til en normal kognitiv funktion hos voksne og en normal kognitiv udvikling hos børn
  • Jern bidrager til et normalt energistofskifte
  • Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  • Jern bidrager til immunsystemets normale funktion

Salus Haus

Salus Haus blev grundlagt i 1916 af Otto Greither d. Ä. i München. Salus Haus ligger nu i den idylliske landsby Bruckmühl ved foden af Alperne. Salus’ produkter er kendetegnede af høj kvalitet med et minimum af forarbejdning. Urterne i Salus produkterne er udtrukket med vand, og der er kun anvendt pasteurisering som konservering, så det indeholder ikke alkohol eller andre konserveringsmidler, og hovedparten af planterne er økologisk dyrkede.


Du kan se alle produkterne fra Floradix her, eller du kan kaste blikket over det store udvalg af produkter fra Mezina. Under produkterne i kategorien kan du desuden læse mere om Mezina og deres mange forskellige kosttilskud, naturlægemidler og andre produkter.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.