Mezina

48 Produkt(er)

Mezina – For din sundhed

Døjer du med søvnproblemer, fordøjelsen, nedtrykthed - måske mangel på sexlyst? Med Mezina produkter og kosttilskud, kan du nemt finde det middel, der kan bidrage til det, du går og mangler.

Mezina tilbyder et stort sortiment af kvalitetsprægede produkter indenfor mange forskellige kategorier. Du kan blandt andet finde produkter, der bidrager til vægttab, overgangsalderen, fordøjelsen, træthed, gravide og meget mere!

MEZINA - EN AF DANMARKS STØRSTE LEVERANDØRER AF KOSTTILSKUD OG NATURLÆGEMIDLER
Mezina er en 100 % danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største helsekostleverandører og har i over 30 år leveret kosttilskud og naturlægemidler til danskerne. Vi er stolte af at skabe produkter, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet. Vi har hovedkontor i Esbjerg og datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og England. Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter – fx Salus Haus (flydende urte-eliksirer) og Nelson Bach (Rescue Remedy/Bachs Blomsterremedier).

Det allervigtigste for os er, at der er harmoni i den grundlæggende opfattelse af, hvad produkterne skal kunne og den kvalitet, de skal have. Og netop det kan vi sikre er tilfældet med alle vores produkter.

Kvalitet, dokumentation og forskning

For Mezina er det vigtigt at kvalitet, dokumentation og sikker forskning følges hånd i hånd. Vi fremstiller derfor de fleste af deres produkter selv, men samarbejder ligeledes med en eksklusiv gruppe af leverandører, der kan sætte et unikt præg på flere af vores tilskud.  

Mezinas målsætning er at kunne tilbyde markedets bedste produkter indenfor helsekost, naturlægemidler og kosttilskud. De er specialister på området, hvilket gør, at du ganske enkelt kan tilbydes et produkt, der lever op til alle krav. 

Mezina kosttilskud og naturlægemidler

Hos Med24.dk finder du mange af Mezinas produkter til skarpe priser og gode tilbud. Vi tilbyder blandt andet kundefavoritterne:

Kräuterblut Floradix, der er en eliksir baseret på urt, jern og vigtige vitaminer, som kan bidrage til immunforsvaret, mindskelse af træthed og udmattelse. Tilskuddet er helt naturligt, har en god optagelighed og er ligeledes velsmagende.

Konjak Mezina. For overvægtige voksne kan konjak anvendes som slankeprodukt. I forbindelse med energireduceret kost kan dette tilskud, med sit naturlige indhold af kostfiber, give mæthedsfornemmelse, så du undgår de usunde sager samt overspisning.

Mezina Velzina. For mange danskere er nedtrykthed, modløshed og tristhed blevet en del af hverdagen. Men med dette udbredte plantebaserede naturlægemiddel behøves du ikke længere at nøjes, du kan nemlig bidrage til dit gode humør blot ved indtag af 1-2 kapsler dagligt.  

Mezina Man Power. I løbet af årene vil mænd kunne opleve at både testosteronniveau, udholdenhed og fysisk formåen vil blive svækket. Med dette tilskud fra Mezina kan du bidrage til forbedring af disse faktorer, så du hverken går ned på sexlyst eller potens.

Free Flex Mezina. Sikke en plage det kan give at have ømme og stive led. Heldigvis findes dette kosttilskud fra Mezina. Det er bestående af række fantastisk udvalgte næringsstoffer, vitaminer og meget mere, som bidrager til din hud samt funktionen af dine led, muskler og bevægelighed. 

Fandt du ikke, det du ledte efter? Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af vitaminer, så du kan finde det perfekte vitaminer til dine behov!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.