Énaxin - 400 ml

1
1
1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina & Énaxin
Varenummer: 549

Ènaxin+ serien har fået nyt flot design, som både bærer præg af Ènaxins gamle identitet, men også Mezinas identitet for at skabe genkendelighed ude i butikkerne på tværs af Mezinas produkter. Emballagen er skiftet ud fra aluminium til en mere miljøvenlig rPet emballage.


Énaxin indeholder urter og vitamin B12, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Énaxin Mixtur er en velsmagende mikstur indeholdende ingredienser, der modvirker stress, herunder velkendte urter samt vitamin B12, der er med til at mindske træthed og udmattelse. Føler du dig ofte træt og udkørt, og har svært ved at finde et mentalt og fysisk overskud, kan Énaxin være med til at give dig et energiboost.

Énaxin er et plantebaseret energitilskud, der indeholder urter, som styrker din fysiske og mentale ydeevne. Enaxin indeholder en kombination af ekstrakter fra schisandra og russisk rod. Schisandra kan øge evnen til at tilpasse sig stress, mens det i nogle undersøgelser viser at russisk rod bidrager til mere mental og fysisk energi.

Ènaxin+ Serien - find det rette produkt til netop dig og dine behov

Ènaxin+ fås også som tabletter, der indeholder de samme ingredienser som mixturen - du finder dem lige her. Tabletterne kan anbefales til dig, der i forvejen tager en daglig multivitamin- og mineraltablet og er tilfredse med den.
Alternativt kan man bruge Ènaxin+ Total Tabletter, som du finder her. Ud over urterne, der er karakteristiske for resten af Ènaxin+ serien, indeholder Ènaxin+ Total også vigtige vitaminer og mineraler, så det ikke er nødvendigt at supplere med en multivitamin.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn 11 år og opefter:
25 ml. dagligt
Omrystes før brug.

OBS: Énaxin bør ikke anvendes af organtransplanterede.

Opbevaring:
Inden åbning opbevares den ved stuetemperatur og efter åbning bør den opbevares i køleskab.
Anvendes indenfor 5 uger efter åbning.


Indhold:
400 ml

Indhold pr. daglig dosis (25 ml):
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Ekstrakt af:

-

-

-

Maté blad

200

mg

-

Russiskrod

100

mg

-

Schisandra bær

77

mg

-

Vitamin B12

2,5

µg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vand, Dextrose, Aroniasaft, Ekstrakt af Maté (Ilex paraguariensis A.St-Hil), Ekstrakter af citrusfrugt, Passionsfrugt, Russisk rod (Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxin.) Maxim), Schisandra (schisandra chinensis (Turcz.) baill.), Konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat), Fortykningsmiddel (xanthangum), Vitamin B12 (cyanocobalamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina & Énaxin
Varenummer: 549

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.