Energi - Kosttilskud

Føler du dig træt og uoplagt i hverdagen, og har du brug for et boost af energi? Så kast blikket over vores mange kosttilskud i denne kategori, hvor du uden tvivl kan finde et tilskud, hvis formål er at hjælpe dig til at få en mere energifyldt dagligdag.

Hvorfor er jeg træt? | Særlige ingredienser | Populære kosttilskud 

75 Produkt(er)

Hvorfor er jeg træt?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til dit energiniveau i løbet af dagen. Det er selvfølgelig vigtigt, at du husker at få sovet nok om natten – gerne mindst 7 timer. Derudover spiller kosten en stor rolle, for det er gennem kosten, at vi får mange vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som alle spiller en rolle i forhold til energi og stofskifte. Kroppen bruger meget energi på blot at holde sine mange processer i gang, og hver gang vi bevæger os og motionerer, bliver vores energiforbrug en smule større. Hvis du lever et meget aktivt liv, kan du derfor have brug for mere energi og mere søvn.

Der er flere vitaminer og mineraler, som har en stor indvirkning på stofskiftet, og derfor kan det være en god idé at få tjekket ved en blodprøve, om du mangler enkelte vitaminer eller mineraler som B12-vitamin, D-vitamin eller jern. B-vitaminer er eksempelvis med til at omsætte kulhydrater, proteiner og fedt til energi. 


Hurtigt energiboost eller mere energi i hverdagen?

De mange kosttilskud her på siden har alle til formål at give mere energi, men der er forskel på, om det er et hurtigtvirkende middel mod træthed, eller om det er et kosttilskud, der over en længere periode medvirker til, at du kan få mere energi i hverdagen.

Flere kosttilskud som Gerimax Instant Energy Tabletter og Enaxin energitilskud kan bruges kort tid inden en særligt krævende opgave, hvis du føler, at du mangler energi. Du kan dog også vælge at indtage Enaxin og Gerimax dagligt i en længere periode, hvis du ønsker at gøre op med den manglende energi og overskud.

Hvis du derimod er på udkig efter et dagligt kosttilskud, hvis ingredienser kan bidrage til dit normale energistofskifte, kan du fx vælge Natur-Drogeriet Dolomit med calcium og magnesium eller Maximum Extra med ginseng. Calcium og magnesium bidrager begge til et normalt energistofskifte, og ginseng bidrager til at modvirke træthed og mathed.  


Særlige ingredienser

Der er enkelte vitaminer, mineraler, urter og rødder, som har særlig indflydelse i forhold til energi og stofskifte, og mange af dem er også på ingredienslisten i de mest populære kosttilskud i kategorien energiprodukter.  

Ginseng

Når man bruger ginseng, er det faktisk plantens rod, der anvendes. Det er slægten Panax, hvis arters rødder bruges som fx kosttilskud eller naturlægemiddel, og disse planters rødder har været brugt i Østen i mange år. Panax Ginseng medvirker til at mindske træthed og så bidrager det til en normal kognitiv funktion, hvilket bl.a. vil sige vores evne til at tænke og anvende viden. Desuden bidrager Ginseng til immunsystemets normale funktion. 

Rosenrod

Rosenrod er en anden ingrediens, som du bl.a. finder i Solaray Rosenrod GP Ekstrakt. Rosenrod i tilskuddet er et koncentreret rodekstrakt fra planten af samme navn, som er standardiseret efter de vigtigste aktive stofgrupper, rosaviner og salidrosider. Rosenrod bidrager til cellebeskyttelse, og det er et Adaptogen, der beskytter under fysisk stress. Derudover bidrager Rosenrod til optimal mental og kognitiv aktivitet, og under sportspræstationer bidrager Rosenrod til udholdenhed. 

B- og C-vitamin

B- og C-vitaminer har du dagligt brug for gennem kosten, da kroppen ikke opbygger et særlig stort lager af disse vitaminer. Vitaminerne findes alene som kosttilskud, som en del af multivitaminer og også i denne kategori, hvor de sammen med andre virksomme ingredienser er sammensat til særlige kosttilskud i kategorien energiprodukter. C-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte foruden et normalt fungerende nerve- og immunsystem. Mange B-vitaminer bidrager på samme måde som C-vitamin til et normalt energistofskifte, og B2-vitamin, der også er kendt som riboflavin, bidrager desuden til mindsket træthed og udmattelse. Du kan lære mere om B-vitamin her, eller du kan læse artiklen “Hvad er C-vitamin godt for?"


De mest populære kosttilskud

Vores kunders favoritter af kosttilskud her på siden er Puori M3 Magnesium & Zink og Solaray All Energy, og dette er ikke uden grund. De to kosttilskud har hver sit indhold af mineraler, vitaminer og urter, som gør dem til oplagte valg, når det kommer til kosttilskud og vitaminer mod manglende energi og overskud. 

Puori M3 Magnesium & Zink

Dette veganske kosttilskud fra Puoris vigtigste ingredienser er magnesium, zink og vitamin B6. Puori M3 er som alle Puoris andre produkter kvalitetssikret og GMP certificeret, og ingredienserne bidrager til kroppens omsætning af næringsstoffer som protein, kulhydrater og fedtsyrer. Vitamin B6 bidrager desuden til at mindske træthed og udmattelse, og magnesium bidrager til en normal elektrolytbalance og normal muskelfunktion. 

Solaray All Energy

Kosttilskuddet All Energy fra Solaray indeholder en lang række vitaminer, mineraler og forskellige rødder og urter. De forskellige ingredienser er nøje udvalgt for at sammensætte et kosttilskud, som du kan få gavn af, hvis du stræber efter at få mere energi og mindske træthed.

Med både rosenrod, russisk rod, A-, B-, C-, D-, E-vitamin, jern, zink, jod og mange andre mineraler på ingredienslisten, er det ikke så underligt, at kosttilskuddet er blandt kundernes favoritter.

Anja har givet Solaray All Energy 5 stjerner, og hun skriver i sin anmeldelse:”Wauw! Giver helt sikkert mig mere energi og overskud. Jeg er imponeret!” 


Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af kosttilskud indenfor mange forskellige kategorier, som alle er udvalgt med det formål at kunne tilbyde lige præcis det tilskud, der kan være til gavn og nytte for dig. Du kan her på siden altid finde gode tilbud og kosttilskud til skarpe priser, og hvis du sidder inde med et spørgsmål omkring kosttilskud, står vores uddannede farmakonomer klar til at hjælpe med professionel rådgivning. Du kan møde alle vores eksperter her og desuden finde deres kontaktinformation. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.