Gerimax Quick Energy - 900 ml

1
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Gerimax
Varenummer: 1022

Gerimax Quick Energy er en hurtig og direkte energi-opladning, der gør det lettere at klare pressede situationer med øget stress og ekstra store krav til krop og hjerne

Med Gerimax Quick Energy får du en kick-start, fordi du mærker effekten meget hurtigt - og den holder i lang tid.

Gerimax Quick Energy indeholder en effektiv kombination af Ginseng, Guarana og Druesukker. Det er naturens egne energikilder, der virker i løbet af kort tid efter indtagelsen.

Ginseng er den styrkende og energigivende helseplante, som har været kendt i Østen i mere end 4000 år. I Gerimax Quick Energy er anvendt den veldokumenterede GGE ekstrakt, der har en særlig effektiv sammensætning af aktive ginsenosider fra de fineste koreanske og kinesiske ginseng-rødder.

Guarana kommer fra Amazonas tropiske regnskove i Sydamerika. Her vokser guarana planten vildt, og frøene fra dens små røde bær anvendes traditionelt af den indfødte befolkning som et stimulerende middel, der mindsker træthed. Guarana indeholder koffein.

Dosering og anvendelse:

Op til 30 ml. 3 gange i døgnet. 

Bør ikke tages inden sengetid. Det anbefales ikke at tage mere end den daglige dosering på grund af indholdet af guarana. Gerimax Quick Energy indeholder naturligt koffein fra guarana, som giver en effekt indenfor 30 min. Dagligt indtag af koffein fra alle kilder bør max være 400 mg dagligt.

Omrystes kraftigt før brug. Opbevares koldt efter åbning - holdbarhed 2 måneder efter åbning. 

Hold en pause på 2-3 uger hver 3. måned.

Bør kun anvendes i samråd med læge ved samtidig brug af antidepressiva, eller hvis dine symptomer forværres, mens du bruger dette produkt. Bør ikke anvendes af gravide, ammende eller børn. 


Indhold:
900 ml.

30 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Dextrose

4

g

-

Guarana ekstrakt (pallinia cupana KUNTH ex H.B.K)

1

g

-

Indeholder flg. mængde naturlig koffein

100

mg

-

Rosenrod ekstrakt (rhodiola rosea L.)

200

mg

-

Fra flg. ca. mængde rod

4

mg

-

GGE ginseng ekstrakt (panax ginseng C.A. Meyer)

30

mg

-

*RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn fra 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vand, Sukker, Dextrose, Guaranaekstrakt (Paullinia cupana KUNTH ex H.B.K), Lakridsekstrakt, Rosenrodsekstrakt (Rhodiola rosea L), Aroma, Brændt sukkersirup, Konserveringsmiddel (kaliumsorbat), Ginsengekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), Surhedsregulerende middel (saltsyre), Sødestof (sukralose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Gerimax
Varenummer: 1022

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.