Gerimax - Altid til lave priser!

Mere information om Gerimax

Det er den anerkendte ginseng type "Panax Ginseng C.A. Meyer", som anvendes ved fremstillelsen af Gerimax. Gerimax® indeholder GGE ginsengekstrakt, der er en sammensætning af højkoncentrerede ginsenosider, ginseng har vist sig at have en positiv virkning på menneskers fysiske og psykiske præstationsevnen.

En lang række danske og internationale undersøgelser har vist, at ginseng
Hjælper kroppen i perioder med lavt energiniveau og træthed, og øger koncentrationsevnen samt den fysiske og psykiske præstationsevne.

Ginsengplanten dyrkes af asiatiske bønder på små jordlodder. De kostbare planter beskyttes mod sol og kulde af halmmåtter, og behandles med samme omhu som spædbørn indtil de når 5-6 års alderen. På dette tidspunkt høstes de karakteristiske, menneskelignende rødder, der nu har opnået den største koncentration af aktive stoffer, de såkaldte ginsenosider. Herefter er jorden så udpint, at man ikke kan plante noget på den de efterfølgende 10 år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker GERIMAX® Instant Energy?
Indholdet af Ginseng, guarana og druesukker er en kombination, idet ingredienserne virker i tre tempi: Først druesukker, herefter guarana og til sidst ginseng, som til gengæld har en længere virketid. Du får således både en hurtig og en længerevarende effekt med GERIMAX® Instant Energy.

Hvor meget GERIMAX® Instant Energy må jeg tage?
Du må tage op til 3 gange 30 ml (= en lille slurk) i døgnet.

Hvorfor må jeg ikke tage mere?
Det er på grund af indholdet af guarana. Guarana indeholder koffein, og 30 ml. Gerimax Instant Energy indeholder 1000 mg guarana, der svarer til 100 mg. koffein. Da der er fastsat en øvre grænse for indtaget af koffein, betyder det, at den anbefalede dosis på max. 3 x 30 mg GERIMAX®Instant Energy i døgnet skal overholdes.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at tage for meget GERIMAX® Instant Energy?
Indholdet af koffein betyder, at du kan blive rastløs og få svært ved at falde i søvn samt få kvalme, hjertebanken, hovedpine og muskelrystelser. Kontakt altid lægen, hvis du får symptomer på overdosering.  
 
Er GERIMAX® Instant Energy et doping produkt?
Nej, slet ikke. Tidligere var koffein på dopinglisten, men det er ikke længere tilfældet. Derfor kan GERIMAX® Instant Energy godt bruges af eliteidrætsudøvere - også under konkurrencer.

Må børn under 15 år bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej.

Må gravide eller ammende kvinder bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej.

Må mennesker med diabetes bruge GERIMAX® Instant Energy?
Nej. Produktet indeholder 4 gram sukker.  

Må jeg bruge GERIMAX® Instant Energy, hvis jeg har forhøjet blodtryk?
Nej.

Kan jeg bruge GERIMAX® Instant Energy sammen med blodfortyndende medicin?
Du skal snakke med din læge, før du begynder at tage Gerimax Instant Energy, hvis du tager blodfortydende medicin.  
 
Indeholder GERIMAX® Instant Energy alkohol?
Nej.  

Hvor lang tid kan GERIMAX®holde sig efter åbning?
Op til 2 måneder i køleskab. Som de fleste flydende produkter holder GERIMAX®Instant Energy sig bedst i køleskab efter åbning, men kan sagtens opbevares ved stuetemperatur i perioder.

Kan jeg bruge GERIMAX®Instant Energy sammen med andre GERIMAX® produkter?
Ja, GERIMAX® Instant Energy kan med fordel anvendes sammen med de øvrige GERIMAX® produkter. GERIMAX®Instant Energy er et hurtigtvirkende energi-kick, som giver dig et fysisk og psykisk overskud inden for kort tid.

Hvis du vil opnå en længerevarende virkning, så skal du supplere med Blå GERIMAX®, der er dit daglige energitilskud, som foruden ginseng indeholder vitaminer og mineraler. Er du over 50 år, kan du vælge Grøn GERIMAX® 50+. Endelig er der Rød GERIMAX®, som er ren, koncentreret ginsing. Den tager du, hvis du i perioder står over for opgaver, der kræver noget ekstra. Rød Gerimax er en energikur, der fås både som tabletter og som flydende tonikum.

Hvad indeholder 30 ml GERIMAX® Instant Energy?
Deklaration pr. 30 ml:
Glukose: 4,00 g
Guarana extract: 1,00 g (svarende til 100 mg naturlig coffein)
GERIMAX® Ginseng Extract (GGE): 30 mg
Koncentreret standardiseret ginseng ekstrakt, udvundet af fineste Panax Ginseng C.A. Meyer (rod).
Indeholder ca. 1,2 mg ginsenosider pr. 30 ml.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.