Floradix Kräuterblut - 500 ml

1
1
1
1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Salus Haus & Floradix
Varenummer: 586

Stor beholdning af Floradix Kräuterblut! Urtetilskud med vitaminer og jern til dit energiniveau!

Mangler du energi og overskud i hverdagen? Så er Floradix Kräuerblut tilskuddet for dig!

Kräuterblut er det oplagte valg, når du skal tage et tilskud af jern! Det naturlige jern-kosttilskud er her i flydende form, indeholdende blomster-, frugt-, og bærekstrakter. Floradix Kräuterblut indeholder en stor mængde organisk bundet jern kombineret med C-vitamin, der i sig selv virker fremmende på optagelsen af jern - også fra den almindelige kost.

Jern er et mineral, som vi normalt får gennem kosten. Rigtig mange er dog i underskud af den gavnlige nutrient, hvilket kan resultere i træthed og udmattelse i hverdagen. Får du ikke nok, kan det være en fordel for dig, at tage et jern-kossttilskud! Jern spiller nemlig en stor rolle i kroppen, idet det blandt andet har en indvirkning på ilttransporten i kroppen, og har samtidig betydning for hjernens kognitive funktion, altså evnen til at lære, huske og forstå. Hos børn og unge i voksealderen bidrager det især til den kognitive funktion.
Da kvinder under menstruationen mister en del jern, er det ofte denne gruppe, som er udsat når det gælder jernmangel. Det kan også især være fordelagtigt at tage et jerntilskud i forbindelse med graviditet. 

Effektivt jern-kosttilskud

Floradix Kräuerblut er kendt som værende et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark - og det har det været i en del år efterhånden. Som nævnt indeholder eliksiren organisk bundet jern og C-vitamin, men også urter, det virker gavnlige for din mave. De naturlige ingrediensers indholdstoffer er så vidt muligt bevaret, for at skabe det absolut bedste produkt af en høj kvalitet og effektivitet. Dét er hvad gør eliksiren helt speciel! Miksturens gode smage kommer udelukkende fra de naturlige blomster, frugter og bær i blandingen. 

Floradix Kräuterblut er altså et enestående jerntilskud med en fremragende optagelighed!
Køb også den lidt mindre beholdning indeholdende 250ml lige her

De gavnlige egenskaber fra Jern:

  • Bidrager til at mindske udmattelse og træthed
  • Bidrager til at understøtte en normal kognitiv funktion
  • Medvirker til immunsystemets normale funktion
  • Bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin i kroppen
  • Bidrager til en normal transport af ilt i kredsløbet
  • Bidrager til et normalt stofskifte

Dosering og anvendelse:

Voksne samt børn over 11 år og opefter: 
20 ml, ca. 30 minutter før morgen eller aften måltidet.
 
Børn 1-10 år: 
10 ml, ca. 30 minutter før morgen eller aften måltidet.

Optages bedst, hvis du ikke indtager kaffe, te eller mælkeprodukter 1 time før og efter du har taget det. Målebæger medfølger. 

Opbevaring:

Uåben: Opbevares tørt, frostfrit og under 25 grader.

Åben: Da produktet er uden konserveringsmidler anbefales det at opbevare flasken i køleskab, når man har taget den i brug og anvende indholdet inden for ca. 4 uger. Opbevares utilgængeligt for små børn.


Indhold:
500 ml

20 ml. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

18

mg

23%

Thiamin

1,4

mg

23%

Riboflavin (B2)

1,6

mg

114%

B6

1,5

mg

107%

Vitamin B12

2

µg

80%

Jern

20

mg

143%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vandigt urteekstrakt 67 % af:, brændenælde (Urtica dioica, folia L.), Spinat (Spinacia oleracia, folia L), Kvikgræsrodstængel (Agropyron repens, rhizom L), kvanrod (Angelica archangelica, radix L), røllike (Achillea millefolium, herba L.), Fennikelfrugt (Foeniculum vulgare, fructus Mill), gulerod (Daucus carota, radix L.), hvedekim (Triticum aestivum, german L), brunalger (Macrocystis pyrifera, thallus L), hibiscusblomst (Hibiscus sabdariffa, flos L), Agerpakkerokke (Equisetum arvensis, herba L.), Pommeransskal (Citrus aurantium, pericarpium L), malurt (Artemisia absinthium, herba L.), kaskarille (Croton eluteria, cortex L), Blanding af frugtsaftkoncentrater 14,2 %:, Drue, Solbærsaft, Vand, brombær, Pære, Kirsebær, Appelsin, Rødbede, Citron, Johannesbrødfrugt ekstrakt, Æble, Honning, Druesukker, Fructosesirup, Vandigt hybenfrugtekstrakt (4% vitamin C), hvedekimekstrakt, Gærekstrakt, Jerngluconat, Naturlige aromaer, Vitamin C (L-Ascorbinsyre), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), Thiamin (thiaminhydrochlorid), Riboflavin (riboflacin- 5´- phosphat, natrium), Vitamin B12 (cyanocobalamin)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

hvedekim

Oprindelsesland: Tyskland
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Salus Haus & Floradix
Varenummer: 586

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.