Immunforsvar

151 Produkt(er)

Kosttilskud til immunforsvaret

Immunsystemet er hele kroppens forsvarsmekanisme. Det er derfor af stor betydning, at det passes og plejes i sådan en grad, at det fungerer optimalt. Et stærkt immunforsvar er nemlig i stand til at afvise fremmede organismer og bekæmpe bakterier, således kroppen holdes i balance og sygdomme til tider holdes på afstand.

Både urter, mælkesyrebakterier, fedtsyrer, vitaminer og mineraler er alle bærende for de næringskomplekser kroppen behøver at være i besiddelse af for at fungere optimalt.

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af kosttilskud til immunforsvaret iblandt utrolig skarpe priser hos nogle af de største og mest anerkendte mærker. Du finder både tilskud til børn og voksne! 

Kroppens naturlige forsvar

Immunforsvaret er opbygget af en række celler, hvoraf størstedelen udgøres af de hvide blodlegemer. Immunforsvarets celler står for at angribe og beskytte os mod alt fra bakterier og virus til fremmede organismer. Det er ligeledes i stand til at genkende bestemte organismer, hvorfor det ofte er i stand til at gøre ende på flere bakterier, inden de bryder ud som en sygdom i kroppen.

Det kan virke særdeles ambivalent, men bakterier er modsat også nødvendige for kroppen, idet de blandt andet er med til at stimulere vores immunforsvar samt øge vores optagelse af vigtige vitaminer og mineraler.

Men lige såvel som immunforsvaret tager hånd om os, må vi også tage varsomt hånd om det. Det er nemlig ikke en selvfølge at immunforsvaret er i stand til at holde smitsomme sygdomme som forkølelse og influenza væk. Disse er nemlig båret af skadelige bakterier og virus, hvorimod harmløse og gavnlige bakterier er en selvfølge for vores system.

Det bedste vi kan gøre for at værne om vores smarte forsvarsmekanisme, er overordnet at holde en god hygiejne og sikre os de essentielle næringsstoffer, der skal til for at bidrage til vores optimale sundhed og styrkelse af immunsystemet.  

Hent hjælp fra eksperterne

Hos Med24.dk er vi eksperter i både kosttilskud og naturlægemidler. Vi ved derfor også, hvor svært det kan være at finde hoved og hale i både vitaminer, mineraler og hvilke kosttilskud, der bidrager til det, din krop har gavn af.

Derfor har vi sørget for et professionelt team bestående af farmakonom Anita Sten Nielsen og materialist Helena Moss Hilligsøe Sørensen, som du er velkommen til at kontakte både på mail og telefon.

Ligeledes har vi sørget for at sikre et sortiment af de bedste, sundeste og mest kvalitetsbevidste valg indenfor kosttilskud til immunforsvaret, således du aldrig går forgæves! Du kan læse yderligere om immunforsvaret, og hvordan du kan bidrage til at styrke det ved hjælp af tilskud nedenfor. 

Styrk dit immunforsvar

Tilpas med søvn, god hygiejne samt sund og varieret kost eller brug af kosttilskud er de få overordnede slagord, immunsystemet stiller krav om. Men samtidig spiller så mange faktorer ind på vores sundhed, og det til tider kan virke som en alt for kompliceret størrelse.

Stress er blandt andet en af de faktorer, vi helst bør undgå. Det giver nemlig anledning til udskillelsen af stoffet kortisol, som ikke er gavnligt for immunforsvaret. Mangel på søvn er desuden ensbetydende med, at systemet ikke kan få nok “arbejdsro” til at forberede kroppen på at blive udsat for farlig smitte.

Et nutidigt problem er derudover, at store dele af befolkningen hverken lever op til krav om kost eller motion. Det medfører dårlige forudsætninger for bevarelsen af vores gode helbred, og det kan give anledning til en række sygdomme og gener, vi egentlig kunne have undgået.  

Kosttilskud der gør godt for immunforsvaret

Mange næringsstoffer er essentielle for vores immunsystem. Blandt andet er mælkesyrebakterier gavnlige for vores bakterieflora i mave-tarm-kanalen, og er derpå også nyttige for immunforsvaret. Kundefavoritter og velkendte mærker som Symbioflor fra Biosym og Solaray Selen indeholder disse naturlige bakterier.

Blandt vitamintilskud, som gør godt for immunforsvaret, finder du blandt andet disse 5: 

  • A-vitamin, der bidrager til et normalt fungerende immunforsvar.
  • Vitamin B9, som bidrager til immunsystemets stofskifte.
  • Vitamin B12, der bidrager til den normale funktion af immunforsvaret.
  • C-vitamin, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt fungerende immunforsvar særligt under og efter hård fysisk aktivitet.
  • D-vitamin, som bidrager til styrkelse af immunforsvaret.

Hvad angår mineraler bidrager disse 4 desuden til immunsystemets normale funktion: 

  • Jern
  • Kobber
  • Selen
  • Zink

Køb kosttilskud til immunforsvaret billigt, trygt og hurtigt hos Med24.dk

Hos os finder du de største brands og favoritter blandt kosttilskud. Vi tilbyder både tilskud til børn og voksne i vores sortiment, hvorunder du kan finde Puori D3-vitamin, Strath dråber samt Kids Zoo propolis, der alle bidrager til din sundhed og et optimalt fungerende immunsystem med deres livsvigtige og nøje udvalgte stoffer.

Om end du ønsker at finde et tilskud, der er veganervenligt, laktose fri eller økologisk, er der et perfekt match at finde i vores sortiment. Du kan nemt finde frem til dit ønskede produkt ved hjælp af vores søgefelt og kategoriseringer på siden. Ønsker du hjælp til dit valg, kan du kontakte en af vores eksperter lige her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.