D-Pearls 38 µg - 240 kaps.

1
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord & D-Pearls
Varenummer: 6582

Pharma Nord D-Pearls 38 µg - synkevenlig og stærk D-vitamin

D-Pearls fra Pharma Nord er små og bløde gelatinekapsler. Størrelsen er lille, hvilket gør dem nemme at sluge og eventuelt tygge, hvis man hellere vil det. D-vitaminet i kapslen er opløst i koldpresset olivenolie, hvilket sikrer en god optagelighed, fordi det vides, at D-vitamin er fedtopløseligt. Forskning har vist, at D-Pearls fra Pharma Nord har en effektiv og god optagelighed. Kosttilskuddet bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder, samt til at kroppen kan optage calcium normalt.

Vitamin D er fedtopløseligt, hvilket betyder, at vitaminet har brug for fedtstof for at blive optaget i tarmen. D-vitamin er, som andre vitaminer, essentielt. Der er flere slags D-vitamin. De to vigtigste former er D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol). Det er D3, der dannes i huden ud fra kolesterol, når vi får tilstrækkeligt med sollys eller tilsvarende UV-stråling. D-vitamin kan fås fra sollys, og det er faktisk en effektiv kilde hertil. Dog dannes det kun, hvis solen står højt nok på himlen, hvilket betyder, at vi i Danmark kun kan opnå tilstrækkelig med D-vitamin fra solen i sommerhalvåret.

Der findes gode D-vitaminkilder i maden. I animalske fødevarer er indholdet af D-vitamin forholdsvis højt - især i fed fisk, lever, levertran, olier, æg og smør.

D-vitamin bidrager til:

  • en normal optagelse af kalk og fosfor
  • et normalt indhold af calcium i blodet
  • at vedligeholde normale knogler og tænder
  • at vedligeholde en normal muskelfunktion
  • immunsystemets normale funktion

Dosering og anvendelse:

Voksne samt børn fra 11 år: 
1 kapsel dagligt - bør tages sammen med et måltid.
Kapslen sluges hel, men kan evt. bides over. 


Indhold: 
240 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

38

µg

760%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (olivenolie), Kapselskal (oksegelatine), Fugtighedsbevarende midler (glycerol og renset vand), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Fedtfattigt kakaopulver

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.