Pharma Nord

Pharma Nord - Kosttilskud og lægemidler i verdensklasse

Pharma Nord er en af Europas førende virksomheder indenfor kosttilskud og lægemidler med essentielle næringsstoffer. Det er med vægt på høj optagelighed, sikkerhed samt dokumentation, at Pharma Nord gang på gang udvikler, producerer og markedsfører deres helt eksklusive og verdensberømte kosttilskud!

Er du er klar på at berige din krop med præcis de vigtige næringsstoffer, der kan bidrage til din optimale sundhed? Så står vi hos Med24.dk klar til at tilbyde dig netop det Pharma Nord produkt, der indeholder det, du ønsker at nære din krop med.  

Hvad er Pharma Nord?

Pharma Nord blev grundlagt tilbage i 1981 og er i dag et privatejet anpartsselskab, som har produktion og hovedsæde i Danmark. Grundtanken har siden starten været at kompensere for manglerne ved moderne kostvaner med helt unikke og veludviklede kosttilskud, som både har en dokumenteret virkning og biologisk høj optagelighed. Det er via 25 datterselskaber samt 20 samarbejdspartnere at brandet er blevet kendt over hele Europa og Mellemøsten. Pharma Nord er løbende blevet hurtigvoksende på Asiens-, Ruslands- samt USA’s marked.

Virksomheden er blevet et af verdens førende indenfor kosttilskud og lægemidler af naturlig oprindelse. De er særligt velkendte for deres grundpille, der lyder på, at alle Pharma Nords produkter skal have den bedst mulige optagelighed og fysiologiske effekt. Pharma Nord går af denne grund aldrig på kompromis med kvaliteten. Ved hjælp af non-stop forskning og viden indenfor mennesket og naturen, leverer de dog også gang på gang prisvindende produkter, som har opnået anerkendelse hele verden over.

Den gyldne morter 
Pharma Nord er kendt for deres markante design med den gyldne morter, der skaber et “kighul” indtil hver enkelte af de fænomenale tablettet og kapsler. Morteren symboliserer hvorledes deres topklasseprodukter ud fra gyldne formler og grundig forskning, høj optagelighed i kroppen samt sikkerhed kan bidrage til en gylden version af dig! 

Dansk kvalitet og dansk produceret

Samtlige Pharma Nord kosttilskud og lægemidler produceres i Vojens i det sydlige Jylland. Her bliver alle vitaminer, mineraler og gavnlige stoffer i deres rene, naturlige og rette mængde kommet i et produkt, der er fremstillet fra bunden af danske medarbejdere og under farmaceutisk kontrol. De er derudover kontrolleret af danske myndigheder, fremstillet under hensyn til den danske lovgivning samt lever de op til alle strenge krav, der stilles til kvalitetsbetonede lægemidler og kosttilskud.

De veldokumenterede produkter er på baggrund af ovenstående sikre og helt eksklusive tests grunden for Pharma Nords betydelige succes, prismodtagelse samt anerkendelse fra deres mange forbrugere på verdensmarkedet.  

Kundernes favoritter

Vores kunder foretrækker bl.a:
Pharma Nord Q10, som indeholder B2-vitamin sammen med det naturlige coenzym Q10. Dette tilskud bidrager bl.a. til et normalt stofskifte samt reduktion af træthed.

Pharma Nord Magnesium, der er et kompleks, som indeholder tre forskellige magnesiumsalte. Tilskuddet bidrager til mange af kroppens funktioner i og med, at magnesium indgår i alle kroppens celler.

Pharma Nord D vitamin, der er et naturlig og stærk D-vitamin kosttilskud, som bidrager til vedligeholdelsen af knogler, tænder og kroppens evne til at optage calcium (kalk).

Pharma Nord multivitamin, som indeholder 18 forskellige, vigtige og gavnlige vitaminer og mineraler, der bidrager til et velfungerende immunforsvar.

Pharma Nord fiskeolie (Bio-Marin Natural), som er en meget ren fiskeolie, der indeholder en frisk smag af citrus. Fiskeolien bidrager med sit indhold af EPA samt DHA til hjertet, hjernen og synet.  

Find dit foretrukne produkt fra Pharma Nord hos Med24.dk

Du kan nu finde den gyldne mellemvej og bidrage til din sundhed med Pharma Nord kosttilskud. Du får produkterne til helt unikke tilbud og skarpe priser hos Med24.dk med muligheden for fri fragt samt dag til dag levering! Pharma Nord er din garanti for et sundt tilskud baseret på rene og naturlige råvarer, som lever op til alle krav om høj kvalitet, optagelighed og essentielle næringsstoffer. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.