Bio-SelenoPrecise - 150 tabl.

Pharma Nord Bio-SelenoPrecise - 150 tabletter
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4551

Pharma Nord Bio-SelenoPrecise - det eneste selentilskud med dokumenteret stabilt indhold og høj optagelighed

Bio-SelenoPrecise fra Pharma Nord er det eneste selentilskud med et dokumenteret, ensartet indhold af aktivt selen med en optagelse i kroppen på 88,7% for hvert eneste batch.

Selen er et livsvigtigt sporstof, som indgår i en lang række seleno-proteiner og selenafhængige enzymer med betydning for menneskets helbred og trivsel. Et af disse enzymer er glutathionperoxidase (gsh-pX), som har en række vigtige funktioner i kroppen og medvirker til at opretholde en god sundhedsstatus. Selen er ligeledes vigtigt for kroppens produktion af stofskiftehormon.
Man ved, at selen indgår i biologiske processer, som har betydning for opretholdelsen af blandt andet et normalt immunforsvar, skjoldbruskkirtlens funktion, dannelse af sædceller, cellebeskyttelse mod oxidativt stress, normalt hår og normale negle

Bio-SelenoPrecise indeholder mange forskellige selenkilder. Dette skyldes at de hver især har forskellige og vigtige funktioner i organismen. Ved at tilføre forskellige selenformer, kan man efterligne den naturlige selen-variation, der findes i almindelig kost. Ved at gøre dette opnås den største sundhedsmæssige gevinst.

Det er dokumenteret gennem videnskabelige artikler at kvaliteten af produktet er god, at indholdet af selen er stabilt på 81% samt at sikkerheden ved SelenoPrecise er god og at produktet har en meget høj optagelighed. Dette gør præparatet til en særdeles veldokumenteret selenkilde og er samtidig årsag til, at SelenoPrecise anvendes til videnskabelige undersøgelser og forskningsprojekter i hele verden.

Selen indgår i biologiske processer, som blandt andet har betydning for opretholdelsen af:

  • Et normalt immunforsvar
  • Skjoldbruskkirtlens funktion
  • Dannelse af sædceller
  • Cellebeskyttelse mod oxidativt stress
  • Normalt hår og normale negle

Produktet er fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol og produktet er blevet udvalgt som det europæiske reference-produkt for selenberiget gær.

Dosering og anvendelse:

Voksne samt børn fra 11 år:
1 kapsel dagligt.


Indhold:
150 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Selen

100

µg

182%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Antiklumpningsmiddel (dicalciumphosphat), Mineral (selenberiget gær (SelenoPrecise©)), Konsistensmiddel (siliciumdioxid), Antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?