Bio-SelenoPrecise - 150 tabl.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4551

Pharma Nord Bio-SelenoPrecise - selentilskud med dokumenteret stabilt indhold og høj optagelighed

Bio-SelenoPrecise fra Pharma Nord er et kosttilskud bestående af tabletter med 100 µg selen fra SelenoPrecise, som er Pharma Nords patenterede og standardiserede selengær. Udover organisk bundet selenomethionin og methylselenocystein indeholder selengæren mere end 20 andre organiske selenforbindelser.

Selen er et livsvigtigt sporstof, som indgår i en lang række seleno-proteiner og selenafhængige enzymer med betydning for menneskets helbred og trivsel. Et af disse enzymer er glutathionperoxidase (gsh-pX), som har en række vigtige funktioner i kroppen og medvirker til at opretholde en god sundhedsstatus. Selen er ligeledes vigtigt for kroppens produktion af stofskiftehormon. Man ved, at selen indgår i biologiske processer, som har betydning for opretholdelsen af blandt andet et normalt immunforsvar, skjoldbruskkirtlens funktion, dannelse af sædceller, cellebeskyttelse mod oxidativt stress, normalt hår og normale negle

Bio-SelenoPrecise indeholder mange forskellige selenkilder. Dette skyldes at de hver især har forskellige og vigtige funktioner i organismen. Ved at tilføre forskellige selenformer, kan man efterligne den naturlige selen-variation, der findes i almindelig kost. Ved at gøre dette opnås den største sundhedsmæssige gevinst.

Selen indgår i biologiske processer, som blandt andet har betydning for opretholdelsen af:

  • et normalt immunforsvar
  • skjoldbruskkirtlens funktion
  • dannelse af sædceller
  • cellebeskyttelse mod oxidativt stress
  • normalt hår og normale negle

Produktet er fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol og produktet er blevet udvalgt som det europæiske reference-produkt for selenberiget gær.

Dosering og anvendelse

Voksne og børn fra 11 år:
1 tablet dagligt.


Indhold:
150 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Selen

100

µg

182%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Konsistensmiddel: Dicalciumphosphat, Mineral: Selenberiget Gær (SelenoPrecise®), Konsistensmiddel: siliciumdioxid, Antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer, Overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4551

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.