Selen

Selen er et mikronæringsstof (et enkelt atom i sammenligning med vitaminer, som er molekyler), der styrker immunforsvaret og har stor betydning for fertiliteten. Selen er også en antioxidant, som beskytter cellerne mod frie radikaler. 
Læs mere om selen her.


Mere om selen

Følgende fødevarer indeholder selen; Fisk, æg, kød, nødder, bladgrøntsager såsom spinat og broccoli. Den anbefalede daglige tilførsel af selen er ca. 40 mcg for kvinder (55 mcg for gravide og ammende) og 50 mcg for mænd.

Selen tilskud

Vi har et stort udvalg af selentabletter og kapsler fra de mest kendte mærker som Biosym – OmniSelen, Pharma Nord - Bio-SelenoPrecise, Berthelsen –Selen, Solaray – Selen, VitaCare – Organisk Selen og NDS – Selen. Du har derfor altid mulighed for at finde det selen, du lige har brug for.

Mangel på selen

Selvom der kun findes ca. 10-15 mg selen i hele kroppen, kan selenmangel have store konsekvenser, såsom: 

- Træthed og udmattelse 
- Koncentrationsvanskeligheder 
- Hårtab 
- Misfarvede negle 
- Misfarvning på huden
- Fertilitetsproblemer
- Hypothyroidisme.

Overdosering

For meget selen (doser over 200 mcg). kan være skadeligt for kroppen. Det forårsager selenosis (selenforgiftning), som kan føre til hårtab, irritation af huden og negleproblemer.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.