Natur-Drogeriet Amino Selen - 60 tabl.

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35454

Natur-Drogeriet Amino-Selen

I Natur-Drogeriets Amino-Selen er selen bundet organisk til methionin, der er en essentiel aminosyre. Essentielle aminosyrer dannes ikke af sig selv i kroppen, og derfor må de tilføres gennem kosten eller som kosttilskud.

Selen bidrager til at vedligeholde den normale produktion af hår og negle. Derudover hjælper selen kroppen til at opretholde den normale funktion af immunsystemet. Selen er et essentielt spormineral, som medvirker til dannelsen af sædceller. Inden for landbruget bruges selen blandt andet i dyrenes foder, da man ved, hvor vigtigt det er for fertiliteten.

Tidligere fik vi selen gennem vores daglige kost, da det blandt andet fandtes i jorden, hvor planterne optog det. Men i dag er der stor forskel på mængden af selen af jorden rundt omkring i verden, og her i Skandinavien er jorden meget selenfattig. Det er et vigtigt sporstof at få tilført, da selen indgår i hele 25-30 selenafhængige enzymer, som styrer vigtige funktioner i vores krop.

Natur-Drogeriets mineralkosttilskud Amino-Selen er organisk, letoptagelig og uden farve- og konserveringsmidler.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 11 år:
1 tablet dagligt.


Indhold:
60 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Selen

100

µg

182%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (dicalciumfosfat), stabilisator (mikr. cellulose), selen (selenmethionin), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35454

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.