Bio-Fiber - 120 tabl.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4528

Bio-Fiber er god for din fordøjelse

Bio-Fiber er et kosttilskud uden tilsatte næringsstoffer. Bio-Fiber tabletterne indeholder et mix af naturlige, opløselige og uopløselige vegetabilske fiber-typer. Disse fibertyper stammer fra citruspektiner og sukkerroer. Sukkerroerne er gode for kroppens afførings volume, hvilket forbedrer fordøjelsen.

Ønsker du en balanceret og sund, varieret kost skal din kost indeholde både opløselige og uopløselige fibre. Ved at indtage Bio-Fiber dagligt, kan du nemt og hurtigt kombinere disse to fibertyper. Fibrene sørger for at tarmens funktioner fungerer optimalt. Dette er blevet et problem i takt med, at de danske madvaner har ændret sig. Dette skyldes at indholdet af fibre i forarbejdede fødevarer er reduceret. Ønsker du at øge andelen af fibre i din kost, bør du altså vælge at spise rene og naturlige fødevarer fremfor forarbejdede.

EUs Fødevare Sikkerhedsagentur (EFSA) har vurderet dokumentationen bag produktets indhold af sukkerroefibre og anerkender følgende angivelse:

  • Bidrager til at øge afføringens volumen

Tabletterne er lette at synke og er fremstillet under farmaceutisk kontrol.

Dosering og anvendelse

4-12 tabletter efter behov for voksne samt børn på 11 år og derover. 
Sørg for at tage tabletterne sammen med rigeligt væske, det giver den bedste udnyttelse.

Det anbefales at starte med 4 tabletter daglig.
Derefter kan der gradvist øges med 2 tabletter dagligt - dette for at kroppen får mulighed for at vænne sig til det øgede fiberindtag. Et øget fiberindtag kan nemlige give tarmluft og deraf følgende flatulens. Øges doseringen af fibre langsomt, kan fordøjelsessystemet nå at tilpasse sig forandringerne. 


4 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

1840

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Opløselige og uopløselige fibre fra sukkerroer og citrusskal, Antiklumpningsmiddel (polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.