Bio-Fiber - 120 tabl.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4528

Pharma Nord Bio-Fiber er god for din fordøjelse

Bio-Fiber fra Pharma Nord er et kosttilskud uden tilsatte næringsstoffer. Tabletterne indeholder et mix af 460 mg naturlige, opløselige og uopløselige vegetabilske fiber-typer i tabletform, som stammer fra citruspektiner og sukkerroer. Sukkerroerne er gode for kroppens afførings volume, hvilket forbedrer fordøjelsen.

Ønsker du en balanceret og sund, varieret kost skal din kost indeholde både opløselige og uopløselige fibre. Ved at indtage Bio-Fiber dagligt, kan du nemt og hurtigt kombinere disse to fibertyper. Fibrene sørger for at tarmens funktioner fungerer optimalt. Dette er blevet et problem i takt med, at de danske madvaner har ændret sig. Dette skyldes at indholdet af fibre i forarbejdede fødevarer er reduceret. Ønsker du at øge andelen af fibre i din kost, bør du altså vælge at spise rene og naturlige fødevarer fremfor forarbejdede.

Egenskaber:

  • Tabletter bestående af et mix af 460 mg naturlige, opløselige og uopløselige vegetabilske fiber-typer i tabletform
  • Indeholder sukkerroefibre, der bidrager til at øge afføringens volumen

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 11 år:
4-12 tabletter dagligt sammen med rigeligt væske.

Det anbefales at starte med 4 tabletter daglig. Derefter kan der gradvist øges med 2 tabletter dagligt for at kroppen får mulighed for at vænne sig til det øgede fiberindtag. Et øget fiberindtag kan nemlig give tarmluft og deraf følgende flatulens. Øges doseringen af fibre langsomt, kan fordøjelsessystemet nå at tilpasse sig forandringerne.


Indhold:
120 tabletter

4 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

1840

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Opløselige og uopløselige fibre fra sukkerroer og citrusskal, Antiklumpningsmiddel: polyvinylpyrrolidon, Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumsalte af fedtsyrer og Siliciumdioxid, Overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord
Varenummer: 4528

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.