Mave og fordøjelse

Maven og fordøjelsen er et af de vigtige systemer i kroppen, som er med til at sikre, at vores kroppe formår at udnytte alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som vi får gennem kosten. Det er derfor vigtigt at holde både mave, tarme og hele fordøjelsessystemet sundt og i balance. Du kan læse mere om fordøjelsessystemet her!
Derfor er fordøjelsen vigtig | Mælkesyrebakterier | Fibre

157 Produkt(er)

Kosttilskud til mave og fordøjelse

En velfungerende fordøjelse, mave og tarm har stor betydning for vores helbred. Det er derfor yderst vigtigt, at disse dele af kroppen holdes i balance. Med de helt rette kosttilskud kan du blandt andet være med til at bidrage til deres optimale funktion – Og du behøver endda ikke lægge særlig meget arbejde i det.

Hos Med24.dk er vi nemlig eksperter i kosttilskud, og vi har derfor gjort forarbejdet og sørget for sunde, kvalitetssikrede og anerkendte tilskud til både mave og fordøjelse. 

I vores sortiment finder du et kæmpe udvalg af de største brands til helt eksklusive priser og gode tilbud! Vi giver dig desuden et indblik i fordøjelseskanalens betydning, og hvorledes tilskud kan bidrage til netop din sundhed – Se blot med nedenfor! 


Derfor er fordøjelsen og tarmsystemet vigtige

Vi oplever i dag flere problemer i forhold til mave og tarm grundet manglende motion og dårlige kostvaner. Det kan medføre store problemer for vores helbred og medvirke i gener, der kan være svære at leve med.

Tarmsystemet er da også bærende for kroppens sundhed. Blandt andet sidder omtrent 70% af immunforsvaret i fordøjelseskanalen fra mundhule til endetarm, hvor det bliver styrket og “testet” af tarmbakterierne.

Fordøjelsen er ligesom tarmsystemet bærende for sundheden. Da vores mave er direkte forbundet med immunforsvaret, er det desuden vigtigt at tage hånd om fordøjelsen. Den spiller blandt andet en stor rolle i forbindelse med optagelsen af vitaminer, mineraler samt de andre livsnødvendige næringsstoffer, der har betydning for en krop i balance.


Få en mave i balance og sund tarmflora

For at opnå en velfungerende mave og fordøjelse er det vigtigt med en balanceret tarmflora og tarmaktivitet. Kosttilskud med mælkesyrebakterier kan bidrage til en balanceret tarmflora og fordøjelse og dermed en velfungerende mave. Særligt på rejser og lignende kan flere have behov for at forebygge ubalance i tarmfloraen.

I denne artikel om probiotika (mælkesyre) og immunforsvaret står alt, du bør vide i forhold til mælkesyrerbakterier og deres betydning for kroppens immunsystem.

Er ens tarmflora eller mave i ubalance er det, at vi oplever gener og ubehag som kan omfatte forstoppelse, diarre og mavesmerter. Kosten har overordnet en stor indflydelse på dets normale funktion, men kosttilskud kan ligeledes være en håndsrækning til et dårligt fungerende system. De mest væsentlige stoffer man bør sørge for i denne sammenhæng er fibre og de ovennævnte mælkesyrebakterier. 


Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier fremstilles naturligt af planter og urter. De findes som levende bakterier i vores tarmsystem og hjælper blandt andet med at omsætte kulhydrat i maven samtidig med, at de har en stor indflydelse på et stærkt immunforsvar. I vores sortiment finder du mælkesyre tilskud i mange varianter - herunder kosttilskud mod oppustet mave.

Blandt de største favoritter findes:
Puori SB3 Probiotika, der er en kombination af både mælkesyrebakterier, fibre og C-vitamin. Det bidrager herfor til flere dele af fordøjelseskanalen.

Symbioflor fra Biosym, der besidder et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier, som bidrager til den naturlige tarmflora til fordel for fordøjelsen.  


Fibre

Som det gælder alle kosttilskud, bør de aldrig erstatte kost. En fiberholdig kost er derfor vigtig, men kan sagtens suppleres af fiberrige kosttilskud som loppefrøskaller. Kostfibre er blandt andet med til at sætte gang i fordøjelsen og sikre regelmæssig afføring. De har desuden en positiv indflydelse på kolesteroltallet.

Blandt fiberkosttilskud findes:
Husk Psyllium kapsler, som er et fiberrigt naturlægemiddel, der bidrager til en sund tarmflora, forstoppelse, diarre, irritabel tyktarm og let forhøjet kolesteroltal.

Sylliflor Vanilje, der er et drikkevenligt kosttilskud baseret på vanilje og de fiberholdige loppefrøskaller. Det kan anvendes i forbindelse med ubalance i mave og tarm. 


Øvrige tilskud

Mange stoffer kan have betydning for mikroorganismerne i vores fordøjelse. Du finder derfor flere tilskud, der er gavnlige for kroppen, der hverken indeholder fibre eller mælkesyrebakterier. Blandt andet findes:

Natur-Drogerigets spændende tilskud Boswellia, der er en harpiks, som bidrager til normal fungerende fordøjelseskanal og kolesterolniveau i blodet.

Solaray Tarm i form, der er bestående af 9 forskellige urter og magnesium, som bidrager til en god tarmfunktion og mindsket luftdannelse.

Desuden findes Natur-Drogeriet Aktivt Kul, som med sit aktive vegetabilske kul, kan bidrage til fordøjelsen og mindsket luftdannelse i maven.  


Køb kosttilskud til mave og fordøjelse hos Med24.dk

Lider du mangel på essentielle vitaminer og næringsstoffer, eller oplever du gener i forbindelse med din mave og fordøjelse, kan du med stor fordel kaste blikket over de mange tilskud til skarpe priser og gode tilbud, vi tilbyder hos Med24.dk.

Vi er eksperter i kosttilskud – og tilbyder dig kyndig rådgivning!
Brænder du inde med et spørgsmål? Eller har du ønske om eksperthjælp i forbindelse med at finde dit rette produkt, så tilbyder vi professionel rådgivning fra vores farmakonom Anita Sten Nielsen. Du kan møde alle eksperterne her!

Hos Med24.dk står vi sammen for sundhed - Vi sidder derfor både klar på telefon og mail, og gør alt for at hjælpe dig på rette vej. Vi har derudover gjort det nemmere at finde frem til dit ønskede produkt ved hjælp af søgefeltet samt kategorisering. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.