SylliFlor Vanilje - 200 g

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 7335

SylliFlor Vanilje - loppefrøskaller med en dejlig smag af vanilje

SylliFlor Vanilje er et fiberrigt, lækkert og velsmagende kosttilskud lavet på loppefrøskaller. SylliFlor er knasende sprøde loppefrøskaller, der ikke giver en klistrende fornemmelse i munden, som man ellers kan opleve. Ved daglig indtagelse af SylliFlor Vanilje får du enkelt og let et ekstra tilskud af kostfibre. Loppefrøskaller svulmer ved samtidig indtagelse af væske op og fylder i mave og tarm, således tarmens bevægelser stimuleres og dermed hjælper til en blød og regelmæssig afføring.

Denne variant af SylliFlor har en sød vaniljesmag - produktet fås også med disse andre smagsvarianter: naturel, malt, kakao, æble og kanel samt i to varianter der er tilsat henholdsvis calcium og colostrum - du kan finde alle produkterne fra SylliFlor lige her!

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 12 år: 
6 gram (ca. det der svarer til 2 store teskefulde) 1-3 gange dagligt.

SylliFlor Vanilje er nemt at indtage og smager skønt - du kan spise det som drys på f.eks. yoghurt eller skyr, røre det op i væske (eksempelvis en lækker smoothie) eller du kan tage det direkte som det er på en ske. Det er dog vigtigt, at du samtidig med du indtager SylliFlor også sørger for at få 1-2 glas væske (2-4 dl).

OBS!
Da SylliFlor også nedsætter passagetiden i tarmen, kan det muligvis påvirke optagelsen af medicin. Derfor anbefales det ikke at tage SylliFlor på samme tid som din medicin, men at du tager det mindst 1 time før eller 2 timer efter.

Det ses ofte at et øget indtag af kostfibre kan give gener i form af luft i maven. Derfor anbefales det at starte med halv dosis, for så gradvist at øge mængden. Skulle der opstå gener, forsvinder de gerne efter få dages regelmæssig brug.


Indhold:
200 gram

6 g indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

4,0

gram

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Loppefrøskaller (Plantago ovata Forssk.) 73%, Sukker, Kokosolie, Resistent stivelse, Aroma, Antioxidant (rosmarinekstrakt)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 7335

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.