SylliFlor Naturel - 200 g

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 7334

SylliFlor Naturel - smagsneutralt kosttilskud lavet på loppefrøskaller

SylliFlor Naturel er et lækkert, fiberrigt og smagsneutralt kosttilskud lavet på loppefrøskaller. SylliFlor er sprøde loppefrøskaller, der ikke giver en klistrende fornemmelse i munden, som man ellers kan opleve. Ved daglig indtagelse af SylliFlor Naturel får du nemt og enkelt et ekstra tilskud af kostfibre. Ydermere er SylliFlor Naturel fremstillet uden tilsat sukker. Loppefrøskaller svulmer ved samtidig indtagelse af væske op og fylder i mave og tarm, således tarmens bevægelser stimuleres og dermed hjælper til en blød og regelmæssig afføring.

SylliFlor findes i flere forskellige smagsvarianter: vanilje, æble & kanel, malt og kakao samt i to varianter, der er tilsat henholdsvis calcium og colostrum - du finder alle produkterne lige her

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 12 år:
6 gram (ca. det der svarer til 2 store teskefulde) 1-3 gange dagligt.

SylliFlor Naturel er nemt at indtage og er som nævnt smagsneutralt. Du kan bl.a. spise SylliFlor som drys på yoghurt eller skyr, røre det op i en lækker smoothie eller tage det direkte som det er på en ske. Det er dog vigtigt, at du samtidig med indtagelse sørger for at få 1-2 glas væske (2-4 dl).

OBS!
Da SylliFlor også nedsætter passagetiden i tarmen, kan det muligvis påvirke optagelsen af medicin. Derfor anbefales det ikke at tage SylliFlor på samme tid som din medicin, men at du tager det mindst 1 time før eller 2 timer efter.

Det ses ofte at et øget indtag af kostfibre kan give gener i form af luft i maven. Derfor anbefales det at starte med halv dosis, for så gradvist at øge mængden. Skulle der opstå gener, forsvinder de gerne efter få dages regelmæssig brug.


Indhold: 
250 gram

6 g indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

5,0

gram

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Loppefrøskaller (Plantago ovata Forssk.) 75%, Resistent stivelse, Kokosolie, Antioxidant (rosmarinekstrakt)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 7334

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.