SylliFlor


SylliFlor er et fiberrigt kosttilskud lavet på loppefrøskaller, og som fås i flere lækre smagsvarianter. Du kan bruge SylliFlor i mange skønne opskrifter - både som drys, i drikke og til at pifte bagværk lidt op. Her kan du læse meget mere om SylliFlor!

Loppefrøskaller | Hvordan bruger jeg SylliFlor? | Smagsvarianter

7 Produkt(er)

Hvad er SylliFlor?

SylliFlor er et unikt, patenteret kosttilskud, som er lavet på loppefrøskaller. SylliFlor loppefrøskaller er fremstillet med en coating, der består af en blanding af kokosolie, resistent stivelse (bl.a. majsfibre) og forskellige smagsgivere, som også skaber de forskellige varianter af SylliFlor. Denne coating giver både SylliFlor loppefrøskaller ekstra sprødhed, en lækker smag og mange anvendelsesmuligheder.

Normalvis suger loppefrøskaller væske til sig med det samme og svulmer op til en gele-lignende masse, men coatingen på loppefrøskallerne i SylliFlor udgør en indbygget forsinkelse af denne proces. Det betyder, at loppefrøskallerne først efter ca. 5 minutter i væske svulmer op. Til forskel fra almindelige loppefrøskaller er det derfor ikke en klistret oplevelse at spise eller drikke SylliFlor. 

Loppefrøskaller

Du kender muligvis loppefrøskaller fra forskellige kosttilskud i form af kapsler eller piller. Loppefrøskaller bruges i kosttilskud, fordi de er en god kilde til fibre. Egentlig er loppefrøskaller de ydre skaller på frøene fra Psyllium-planten Plantago Ovata, som oprindeligt stammer fra Indien. Sammenlignet med andre fødevarer er loppefrøskaller noget af det mest fiberrige du kan finde, for de består nemlig af hele 85% kostfibre. Det medfører, at de ved kontakt med væske kan binde mere end 40 gange deres egen vægt og blive til en geleagtig masse. Fra naturens side er loppefrøskaller desuden glutenfri, så det er alle varianter af SylliFlor naturligvis også.

Sådan kan du bruge SylliFlor

Det sprøde kosttilskud SylliFlor har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Særligt hvis du ikke er glad for at sluge kapsler eller drikke en tyktflydende masse af opblødte loppefrøskaller, vil SylliFlor være lige noget for dig!

En af måderne at indtage SylliFlor loppefrøskaller på er som drys på yoghurt, skyr eller en lækker grød, hvor det sprøde kosttilskud både tilføjer en knasende konsistens og en dejlig smag. Du kan også vælge at blande SylliFlor med din yndlingsmysli, hvor de sprøde loppefrøskaller, sammen med lidt frisk frugt, kan give sødme og lækker smag til mælkeprodukter, havregrød eller den populære chiagrød. Uanset hvilken morgenmad du foretrækker, er det nemt at få SylliFlor til at passe ind i måltidet.

En anden mulighed er at blande SylliFlor i drikkevarer, hvorefter det nemt og hurtigt kan indtages. SylliFlor kan med fordel tilføjes i en lækker smoothie, hvor de sprøde loppefrøskaller tilfører fibre og tekstur. Du kan selvfølgelig også blande SylliFlor med juice, mælk, kakao eller vand.

SylliFlor kan anvendes i madlavning og bagning, hvor loppefrøskallerne øger indholdet af fibre og endvidere virker som et ekstra bindemiddel i stedet for eksempelvis mel eller havregryn. Du kan bruge SylliFlor i blandt andet boller, brød, knækbrød eller i en lækker kage.

Du kan selvfølgelig også vælge at tage SylliFlor direkte som det er. Hvis du indtager de sprøde loppefrøskaller med ske, er det vigtigt at skylle efter med rigeligt vand. 

Find din favorit blandt mange lækre smagsvarianter

De sprøde loppefrøskaller findes i forskellige lækre smagsvarianter, en smagsneutral udgave samt to varianter der er tilsat henholdsvis calcium og colostrum. Det brede sortiment gør, at du nemt kan finde den type SylliFlor, som du bedst kan lide – og som passer bedst ind i dine normale måltider. Herunder kan du læse mere om udvalgte smagsvarianter fra SylliFlor.


SylliFlor Calcium

SylliFlor med calcium er tilsat et ekstra tilskud af calcium, og 1 dosis (ca. 10 g.) indeholder 560 mg calcium. Denne variant af SylliFlor loppefrøskaller er smagsneutral, så du nemt får et dagligt tilskud af både kostfibre og calcium uden den irriterende smag af kridt. 


SylliFlor Malt

Hvis du nyder at spise ymer/A38 til morgenmad, kan du med fordel bruge denne lækre variant af Sylliflor som alternativ til gammeldags ymerdrys. SylliFlor Malt har en skøn, klassisk smag og vil ydermere give dig mange fibre allerede fra morgenstunden. 


SylliFlor Kakao

Denne nye variant af SylliFlor har en skøn smag af kakao, som de fleste vil kunne lide. Loppefrøskallerne med kakaosmag er især velegnet som topping på yoghurt eller grød, hvor den lækre smag virkelig får lov at træde frem. 

Her hos Med24.dk finder du desuden de lækre varianter SylliFlor Vanilje, SylliFlor Naturel, SylliFlor Æble og Kanel samt SylliFlor Colostrum. Prøv dig frem blandt de forskellige smage og find din favorit! 


Køb nemt og sikkert de sprøde loppefrøskaller hos Med24.dk. Vi har hurtig levering og vores uddannende personale er altid klar til at svare på dine spørgsmål og komme med gode råd.

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.