SylliFlor

SylliFlor er et fiberrigt kosttilskud med loppefrøskaller, der fås i flere lækre smagsvarianter. Du kan bruge SylliFlor i diverse lækre retter - både i drikke, bagværk eller som drys. 

Hvad er SylliFlor? | Loppefrøskaller | Hvordan bruger jeg SylliFlor? | Smagsvarianter 

Hvad er SylliFlor?

SylliFlor er et sprødt og knasende kosttilskud med loppefrøskaller, der er coatede for ekstra sprødhed og lækker smag. Normalt suger loppefrøskaller nemlig væske til sig med det samme og svulmer op til en gele-lignende masse, men coatingen forsinker denne proces, så loppefrøskallerne først efter 5-10 minutter i væske svulmer op. Coatingen består af en blanding af kokosolie, forskellige smagsgivere og resistent stivelse (blandt andet majsfibre).  

Loppefrøskallerne med coating er super sprøde og knasende og de er derfor perfekte som drys på fx yoghurt eller skyr som en lækker topping. Til forskel fra almindelige loppefrøskaller er det slet ikke en klistret oplevelse at spise eller drikke SylliFlor loppefrøskaller - faktisk kan de give fornemmelsen af ristede loppefrøskaller i konsistensen. 


Loppefrøskaller

Loppefrøskaller findes i flere forskellige kosttilskud, fordi de er en god kilde til fibre. Egentlig er loppefrøskaller de ydre skaller på frøene fra Psyllium-planten Plantago ovata, som oprindeligt stammer fra Indien. Sammenlignet med andre fødevarer er loppefrøskaller noget af det mest fiberrige, du kan finde, for de består af hele 85% kostfibre. Det medfører, at de ved kontakt med væske kan binde mere end 40 gange deres egen vægt og blive til en geleagtig masse.  


Sådan kan du bruge SylliFlor

Hvis du fx ikke er så glad for at drikke en tyktflydende masse af opblødte loppefrøskaller eller sluge dem i kapsler, er de sprøde loppefrøskaller fra SylliFlor et godt valg.  

En populær og lækker måde at nyde loppefrøskallerne på er som drys/topping på grød, yoghurt eller skyr, hvor det giver et ekstra sprødt pift. Du kan også blande SylliFlor med din yndlingsmysli eller crunch, hvor det sammen med lidt frisk frugt eller bær giver sødme og smag til både grød og mælkeprodukter.  

I madlavning og bagning kan du bruge loppefrøskallerne fra SylliFlor til at øge indholdet af fibre og så fungerer de som et ekstra bindemiddel i stedet for fx mel eller havregryn. Du kan fx bruge SylliFlor i boller, kage, brød og knækbrød.  

Loppefrøskallerne kan også blandes i drikkevarer som smoothie eller juice, hvor det giver lidt tekstur og ekstra fibre. En mulighed er også at drikke SylliFlor i vand, mælk, kakaomælk eller noget helt fjerde.  

Du kan også blot vælge at spise loppefrøskallerne direkte med en ske og skylle efter med vand, hvis du gerne vil smage de forskellige smagsvarianter som de er.  


Vælg mellem lækre smagsvarianter

SylliFlor loppefrøskaller findes i forskellige smagsvarianter og i en neutral udgave, så du kan finde den type loppefrøskaller, som du synes smager bedst og som passer bedst ind i dine spisevaner.  


SylliFlor med calcium

Én af varianterne fra SylliFlor er tilsat et ekstra tilskud af calcium, og 1 dosis indeholder 560 mg calcium, hvilket svarer til 70% af den anbefalede daglige tilførsel. Med de sprøde loppefrøskaller får du både gode kostfibre og et tilskud af calcium uden den irriterende smag af kridt.  

SylliFlor vanilje

SylliFlor med smag af vanilje har en sød og mild smag og du kan nyde det på mange forskellige måder som en sødende tilføjelse til maden. Denne variant er især velegnet som drys og topping på andre fødevarer, hvor den søde vaniljesmag virkelig får lov til at træde frem.  

SylliFlor æble og kanel

Den klassiske og gode kombination af æble og kanel kan du også nyde som loppefrøskaller fra SylliFlor, hvor den sprøde coating indeholder æblefiber og kanel. Hvis du nyder at spise havregrød til morgenmad, kan du peppe den lidt op med SylliFlor æble og kanel, lidt friske æbler i tern samt et lille drys ekstra kanel.  

SylliFlor malt

Hvis du ofte spise ymer/A38 med ymerdrys til morgenmad, kan du skifte dit ymerdrys ud med SylliFlor Malt, der smager som gammeldags ymerdrys. På den måde får du ekstra mange fibre allerede fra morgenstunden af og du sparer samtidig en smule på sukkeret.  

SylliFlor neutral

Den neutrale variant fra SylliFlor er ikke tilsat nogle smagsstoffer og har derfor blot en neutral smag. Det er dog stadigt sprødt og knasende, hvis du spiser det som drys eller fra ske, men den neutrale variant er især et populært valg hos de personer, der foretrækker at blande loppefrøskallerne op i et glas vand.  

SylliFlor ColoDan Whole Colostrum

Colostrum indeholder ikke loppefrøskaller, men det er derimod 100% ren dansk råmælk - også kendt som colostrum. Råmælken er fra 1. og 2. malkning, hvor der er det absolut største indhold af immunoglobuliner og vækstfaktorer. Efterfølgende behandles og forarbejdes produktet meget skånsomt, så der bevares så mange af de bioaktive stoffer som overhovedet muligt. ColoDan Whole Colostrum er velegnet til dig, der dyrker moderat til hård fysisk træning, og som gerne vil tilføje ekstra protein og næringsstoffer til kosten.  


Køb SylliFlor hos Med24.dk

Her på siden finder du de forskellige lækre smagsvarianter af coatede loppefrøskaller fra SylliFlor i bøtter af 250 g – som altid til skarpe priser. Derudover finder du det særlige ColoDan Whole Colostrum pulver, der er et proteinrigt kosttilskud. Vores uddannede personale er altid klar til at svare på dine spørgsmål og komme med gode råd, og så får du lynhurtig levering og fri fragt af ordrer fra 200 kr.! 

Gå til top

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice