Sylliflor Colostrum - 200 g

1
Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 47743

SylliFlor Colostrum - kombinationsprodukt med loppefrøskaller og colostrum

SylliFlor Colostrum er et fiberrigt kosttilskud lavet på loppefrøskaller med indhold af colostrum. SylliFlor Colostrum er knasende sprøde coatede loppefrøskaller og giver ikke den klistrede fornemmelse i munden, som man ellers kan opleve. Ved at indtage SylliFlor dagligt får du et et ekstra tilskud af kostfibre samt colostrum til tyndtarmen. Loppefrøskaller svulmer ved samtidig indtagelse af væske op og fylder i mave og tarm, således tarmens bevægelser stimuleres og dermed hjælper til en blød og regelmæssig afføring.

SylliFlor fås i flere forskellige smagsvarianter: naturel, vanilje, æble og kanel, malt og kakao samt en variant der er tilsat calcium - du finder alle produkterne lige her.

Dosering og anvendelse

Voksne:
9 gram (2 spiseskefulde) 1-3 gange dagligt.

SylliFlor Colostrum er nemt at indtage - du kan tage det direkte på en ske, blande det med smoothie, juice, kakao mm. eller bruge det som sprødt drys på f.eks. yoghurt. Hvis du indtager produktet direkte, er det vigtigt, at du samtidig med du indtager SylliFlor også sørger for at få 1-2 glas væske (2-4 dl.)

OBS!
Da SylliFlor også nedsætter passagetiden i tarmen, kan det muligvis påvirke optagelsen af medicin. Derfor anbefales det ikke at tage SylliFlor på samme tid som din medicin, men at du tager det mindst 1 time før eller 2 timer efter.

Det ses ofte at et øget indtag af kostfibre kan give gener i form af luft i maven. Derfor anbefales det at starte med halv dosis, for så gradvist at øge mængden. Skulle der opstå gener, forsvinder de gerne efter få dages regelmæssig brug.


Indhold: 
200 gram

9 g indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kostfibre

4,3

gram

-

Colostrumpulver

2,3

gram

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Loppefrøskaller (Plantago ovata Forsk.) 50%, Colostrum pulver (MÆLK), Sukker, Kokosolie, Resistent stivelse, Antioxidant (rosmarinekstrakt)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra SylliFlor
Varenummer: 47743

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.