D-Pearls 20 µg - 120 kaps.

D-pearls 20 mikg fra Pharma Nord.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharma Nord & D-Pearls
Varenummer: 4540

Synkevenlig og naturlig, stærk D-vitamin

D-Pearls fra Pharma Nord er små og bløde gelatinekapsler. Størrelsen er lille, hvilket gør dem nemme at sluge og eventuelt tygge, hvis man hellere vil det. D-vitaminet i kapslen er opløst i koldpresset olivenolie og hvilket sikrer en god optagelighed, fordi det vides at D-vitamin er fedtopløseligt. Forskning har vist at D-pearls fra Pharma Nord har en effektiv og god optagelighed. Kosttilskuddet bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt til at kroppen kan optage calcium normalt.

Vitamin D er fedtopløseligt, hvilket betyder at vitaminet har brug for fedtstof for at blive optaget i tarmen. D-vitamin er som andre vitaminer essentielt. Der er flere slags D-vitamin. De to vigtigste former er D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol). Det er D3, der dannes i huden ud fra kolesterol, når vi får tilstrækkeligt med sollys eller tilsvarende UV-stråling. D-vitamin kan fås fra sollys og det er faktisk en effektiv kilde hertil. Dog dannes det kun, hvis solen står højt nok på himlen og hvilket betyder at vi i Danmark kun kan opnå tilstrækkelig med d-vitamin fra solen i sommerhalvåret.

Der findes gode D-vitamin kilder i maden. I animalske fødevarer er indholdet af d-vitamin forholdsvis højt, hvilket er fed fisk, lever, levertran, olier, æg og smør.

Forskning har vist, at med hensyn mængden af D-vitamin i blodet, er et dagligt tilskud af D-vitamin mere effektivt end større ugentlige eller månedlige tilskud.

Dosering:
1 kapsel dagligt for voksne samt børn på 11 år og derover.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin D

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel: olivenolie, Kapselskal: oksegelatine, Fugtighedsbevarende midler (glycerol og renset vand), Vitamin D3 (Cholecalciferol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?