Aquaminum - 90 tabl.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Mezina & Aquaminum
Varenummer: 52522

Aquaminum hjælper kroppen med at udskille overskydende væske

Aquaminum er et kosttilskud, der henvender sig til folk, som ønsker at hjælpe kroppen med at udskille overskydende væske. Kosttilskuddet består af flere planteekstrakter og kalium. Kalium bidrager til en normal muskelfunktion og til at opretholde et normalt blodtryk. Mængden af væske i kroppen og blodtrykket hænger tæt sammen. Derudover indeholder Aquaminum også glat burre, der fremmer udskillelsen af vand i kroppen.

Alle ingredienserne i produktet spiller altså en rolle for væskebalancen og dermed elektrolytbalancen, som er vigtig for vores velbefindende. Mange almindelige, velkendte planter i naturen har en effekt på vores kropsfunktioner – effekter som i mange tilfælde har været kendt i århundreder. Det gælder for eksempel mælkebøtte, glat burre og agerpadderok.

Andre er af mere eksotisk karakter, f.eks. den afblomstrede del af hibiscusblomsten, der bl.a. bruges som smagsgiver, men som også påvirker mange funktioner i kroppen. Majssilke (de lange hår, der omgiver majskolberne), kommer også fra en plante, der oprindeligt stammer fra det amerikanske kontinent, men som nu også dyrkes mange andre steder i verden, bl.a. i Danmark.

Virksomme ingredienser:

  • Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og er traditionelt brugt til at fremme udskillelsen af væske, samt bidrager til kredsløbet i de små blodkar og hjælper med at reducere følelsen af tunge ben
  • Majssilke bidrager til at støtte udskillelsen fra urinvejene
  • Mælkebøtte hjælper med at opretholde en normal vandladning og urinvejsfunktion
  • Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer og bruges ofte i urteblandinger til urinvejene

Dosering og anvendelse:

3 tabletter dagligt. 
Tabletterne synkes hele sammen med et glas vand.


Indhold:
90 tabletter

3 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Mælkebøtte (500 mg ekstrakt)

4000

mg

-

Glat Burre (275 mg ekstrakt)

2750

mg

-

Hibiscus (225 mg ekstrakt)

2250

mg

-

Agerpadderokke 7% Silica

100

mg

-

Majssilke (75 mg ekstrakt)

750

mg

-

Kaliumchlorid

300

mg

15%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, talkum, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer, tværbunden cellulosegummi), Kaliumklorid, Mælkebøtte (Taraxacum officinale (L.) Weber ex F.H.Wigg.), Glat burre (Arctium lappa L.), Hibiscus (Hibiscus sabdariffa L.), Agerpadderokke (Equisetum arvense L.), Majssilkeekstrakt (Zea mays L.), Overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmetylcellulose, Fugtighedsbevarende middel: glycerol

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Mezina & Aquaminum
Varenummer: 52522

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.