Får vi en ny bølge af COVID-19 igen til efteråret?

Skrevet af
Stort billede - Jordklode med et mundbind henover

Flere og flere danskere rejser til udlandet

Flere og flere danskere er begyndt at tage på ferie, og nyde at sommeren er lige over os, og dette er med god grund. Vi har nemlig i Danmark været vant til restriktioner siden foråret 2020, og selvom dette godt kan virke som lang tid siden, så skal vi stadig ikke så langt tilbage, før landet var lukket ned, og vi blev anbefalet ikke at rejse ud af landet. Men efter den 31. januar 2022 gjorde regeringen det klart, at vi ikke længere skulle se COVID-19 som en samfundskritisk sygdom. 

Herefter blev alle restriktioner lettet i Danmark, og der er den dag i dag heller ikke mange restriktioner, hvis du gerne vil rejse til Europæiske lande. Dette gør, at danskere valfarter på ferie, i troen om at det hele er så godt som ovre. 

Stigende smitte af COVID-19 tilfælde

I forbindelse med at smittetallene var faldende, begyndte flere steder, som udøvede antigen test og hurtigt test, at lukke ned. Nu er alle disse steder i Danmark lukket, og der findes nu kun få steder, hvor du kan få foretaget en PCR-test. 

Men lige da vi tror, at alt er godt, begynder der nu igen at ses en stigning i antal corona smittede i Danmark, og der bliver forventet endnu en bølge af positiv corona smittede til efteråret.

Hvor omfattende denne bølge bliver vides endnu ikke, og det kan være svært at sige noget præcist, når der stadig dukker nye COVID-19 varianter op. Lige nu er det især BA.5, som er en undervariant af Omikron, der udgør det største antal af de smittede.  

Du kan stadig bruge corona hjemmetest

Hvis du gerne vil vide, om du er en af de corona smittede, kan du stadig teste dig selv med en corona hjemmetest - dette er både nemt, effektivt, og så har du dit testsvar efter blot 15-20 minutter. Alle vores corona hjemmetest er CE-mærket og godkendte til privatbrug. 

Prøv f.eks. Flowflex hjemmetest, der er kåret som bedst i test i et stort dansk studie. Dette studie viste bl.a. at Flowflex hjemmestest fanger smitten i 94% af tilfældene. 

Kilde: SSI.dk 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.