Corona hjemmetest - CE mærkede

Du kan nemt og hurtigt teste dig selv eller din familie med en corona hjemmetest. Se hele udvalget af corona hjemmetest her! Testene på denne side er antigentest til hjemme- og professionelt brug, og så er alle vores corona selvtest CE-mærket.

 Hvad er en corona hjemmetest? | Antigentest versus antistoftest | Køb antigentest

4 Produkt(er)

Hvad er en corona hjemmetest?

En corona hjemmetest og selvtest er en nem måde at teste dig selv for COVID-19. Langt de fleste danskere har efterhånden prøvet at blive testet for corona med enten en hjemmetest, PCR-test eller kviktest, men det gode ved en corona hjemmetest er, at du kan gøre det hjemme hos dig selv.
Læs med og bliv klogere på, hvordan du selv kan bruge en hjemmetest for corona. 


Corona hjemmetest - Sådan gør du

Hos Med24.dk har vi både Boson og FlowFlex selvtest for corona, som er corona hjemmetests, der nemt og hurtig giver dig resultater. På bare 15-20 min, kan du få resultatet på din corona hjemmetest. 

Sådan bruger du FlowFlex hjemmetest for corona:

 1. Fjern folie fra toppen af bufferen/røret.
 2. Sæt herefter bufferen/røret i hullet på kassen til sættet.
 3. Åben pakken med podepindene. Her er det vigtigt du ikke røre den ende med den sugende top, som skal op i næsen.
 4. Nu skal du indføre podepinden i det ene næsebor med den sugende ende først. Podepinden skal højst 2,5 cm op i næseboret.
 5. Drej forsigtigt podepinden 5 gange rundt mod indersiden af næseboret. Tag podepinden ud og indfør den i modsatte næsebor, og gentag trin 4.
 6. Fjern nu podepinden fra næseboret.
 7. Sæt podepinden ned i bufferen/røret og bevæg den i cirkulære bevægelser i 30 sekunder.
 8. Drej podepinden rundt 5 gange, mens du klemmer på bufferen/rørets sider
 9. Tag podepinde op af røret mens du klemmer på rørets sider.
 10. Sæt dråbespidsen fast på røret og bland væsken grundigt ved at svinge eller ryste den.
 11. Nu kan du forsigtigt klemme 4 dråber af væsken ud på prøvebrønden.
 12. Testresultatet kan aflæses efter 15-20 minutter

Hvornår kan du bruge en corona selvtest?

 • Skal du ud at være sammen med mange mennesker, kan du med fordel bruge en hjemmetest for corona inden. På denne måde passer du bedre på dig selv og andre i dine omgivelser.
 • Det kan også være at du lige har været i en større forsamling, og gerne vil testes bagefter.
 • Føler du lidt kriller i halsen, kan du bruge en hjemmetest for corona.

Hvad koster en corona selvtest?

På grund af pludselig og enorm efterspørgsel på hjemmetest op mod jul blev både priser og tilgængelighed påvirket. I takt med at produktionen af test øges ser vi faldende indkøbspriser igen. Det kan vi allerede se er ved at ske, og vi kommer derfor løbende til at justere vores priser, således at du er sikret den bedst mulige pris her hos os. Men det betyder også at prisen på en hjemmetest for corona kan variere, da vi altid stræber efter at være konkurrencedygtig på vores coronatest til privatbrug.


Corona hjemmetest – En hjælpende hånd mod pandemien

En corona hjemmetest til private har vist sig hjælpe mange danskere med at kunne teste sig selv og slippe for lange køer ved diverse testcentre. Og nu, hvor alle kviktest centre er lukket, og PCR-test kun ydes i et lille omfang, bliver corona hjemmetest stadig flittigt brugt i de danske hjem for at beskytte de ekstra udsatte.

Denne type test er ligesom hurtigt-testen, som du måske kender fra Falcks mange teststeder, en antigentest. Antigentest er mindre følsom end en PCR-test, men stadig et rigtig godt hjælpemiddel til, at mindske smittespredning.

PCR-test - sikker og skånsom

Den mest følsomme testform er PCR-test. Men nu anbefales en PCR-test kun til personer, som har symptomer på corona, føler sig syge og samtidig er 65 år eller derover, eller af andre årsager er i øget risiko for, at få et alvorligt sygdomsforløb grundet COVID-19.

Er du ikke ekstra udsat, kan du teste dig selv med en corona selvtest. Hvis du føler dig syg og oplever symptomer på corona, anbefales du at blive hjemme, til du er rask.

Antigentest - hurtigtest uden tidsbestilling

En anden testform, som er blevet mere og mere udbredt, går under mange forskellige navne: Antigentest, hurtigtest, lyntest, quicktest og næsetest er blandt de mest almindelige betegnelser.   

En antigentest for Covid-19 foretages ved at en podning i næsen som analyseres i en testkassette. Fordelen ved en antigentest er, at resultatet vises meget hurtigt (efter 15 minutter typisk).  

Tidligere benyttede man en podepind, der skulle langt top i næsen, mens man nu bruger en kortere podepind for at gøre hurtigtesten mere behagelig. Testen giver et øjebliksbillede og det er derfor vigtigt, at du fortsat overholder myndighedernes anbefalinger, selvom du får et negativt svar.   


Test og coronapas

PCR-testcentrene hører under TestCenter Danmark, som er en del af Statens Serums Institut. Det er også hos dem, at COVID-19-prøverne analyseres og dem som sporer mutationer. Svaret på denne type test kan ses på MinSundhed-appen og sundhed.dk, ligesom testen også giver dig et coronapas - såfremt den er negativ.

Men efter nye anbefalinger vil der nu kun ydes PCR-test, hvis du er i fare for et alvorligt sygdomsforløb pga. COVID-19.

Antigen-testen hos Falck analyseres på teststedet, hvilket sikrer dig svar i løbet af 15-30 minutter. Denne test kan også ses i MinSundhed-appen og på sundhed.dk, ligesom denne også giver dig et coronapas.

Disse testcentre er dog alle lukket rundt i Danmark, da COVID-19 ikke længere anses for, at være en samfundskritisk sygdom.


Antigentest og antistoftest – hvad er forskellen?

Hjemmetestene på denne side er som sagt antigentests. Disse må ikke forveksles med antistoftests, som også er blevet mere og mere populære. Hvor en antigentest er baseret på immunkemisk påvisning af virusproteiner – bedre kendt som antigener, måler en antistoftest hvorvidt du tidligere har haft corona og dermed har dannet antistoffer. Med andre ord kan du med en antigentest se, om du har corona, og smitter lige nu, mens en antistoftest måler, om du tidligere har været smittet. 

Det er vigtigt at understrege, at selvom du danner antistoffer efter COVID-19, kan du godt blive smittet igen. Det vides endnu ikke helt konkret, hvor længe efter sygdommen, at du er immun. På samme måde kan du godt have haft corona uden at have antistoffer i blodet. 


Beskyt dig selv og andre med værnemidler mod corona

Uanset om du tidligere har haft corona, lige er blevet smittet, eller forsat er gået fri, anbefales du at følge retningslinjerne og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Dette betyder bl.a. at du kan have brug for, at skulle bruge værnemidler som mundbind og visir udvalgte steder, holde en god håndhygiejne med hyppig håndvask eller håndsprit samt holde god afstand til andre personer. Hos Med24.dk sælger vi udelukkende CE-godkendte værnemidler af høj kvalitet. 


Køb antigen corona hjemmetest hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du flere antigentests til hjemme- og professionelt brug, og disse corona hjemmetest er alle CE-godkendte (CE 0197 og (CE0123). Der kan findes ineffektive hjemmetests på markedet, og sådanne test kan skabe falsk tryghed. I Danmark er det Lægemiddelstyrelsen, der overvåger, at de test der er på markedet, er CE godkendte og lovlige. 

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.