Corona hjemmetest, Boson SARS-CoV-2 Antigen, hurtigtest - 5 stk.

1
Se alle produkter fra Boson
Varenummer: 48892

Corona hjemmetest CE godkendt fra Boson

SE VORES UDVALG AF CORONA-HJEMMETEST - KLIK HER

Boson SARS-CoV-2 er en antigentest/hurtigtest for COVID-19. Coronatest til privat brug, så du kan teste dig selv derhjemme.  

Boson SARS-CoV-2 er CE godkendt (CE 0123) og beregnet til privat brug. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten er en éttrins-in-vitro-test baseret på immunokromatografi. Den er udviklet til hurtig kvalitativ bestemmelse af SARS-CoV-2-virus-antigen i podeprøver taget forrest i næsen fra personer med mistænkt Covid-19-infektion inden for de første syv dage efter optræden af symptomerne. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten må ikke benyttes som eneste grundlag for diagnose eller udelukkelse af en SARS-CoV-2-infektion.

Pålidelig - Valideret af University of Oxford

Boson Rapid SARS-CoV-2-Antigen Test Card er blandt de mest pålidelige på markedet og er fra producenten opgivet til følgende: Sensititvitet 96,77%, Specificitet 99,20% og nøjagtighed 98,72%.

Testen er blevet valideret af PHE Porton Down og University of Oxford på vegne de Engelske myndigheder. Protokollen for valideringen og listen over validerede antigentest kan ses her.

Generelt vedr. priser på Corona hjemmetest

På grund af pludselig og enorm efterspørgsel på hjemmetest blev både priser og tilgængelighed påvirket. I takt med at produktionen af test øges ser vi faldende indkøbspriser igen. Det kan vi allerede se er ved at ske, og vi kommer derfor løbende til at justere vores priser, således at du er sikret den bedst mulige pris her hos os.

Sådan udføres denne hjemmetest for Corona

Testen er meget let og hurtig at udføre. En vatpindsprøve fra den forreste del af næsen 2,5 cm, vatpinden tages ned i prøverøret hvorefter 3 dråber fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan aflæses allerede efter 15-20 minutter. (udførlig vejledning medfølger).

En undersøgelse af brugervenligheden viste disse resultater:
99,10% ikke-professionelle brugere gennemførte testen selvstændigt med succes.
97,87% af de forskellige resultattyper blev fortolket korrekt.

Hvordan forholder jeg mig til resultatet?

Sundhedsstyrelsen anbefaler at et positivt svar altid og hurtigst muligt følges op med en PCR-test, som er endnu mere følsom. Du skal også være opmærksom på, at testen ikke kan bruges som coronapas. Husk også at negative resultater udelukker ikke Covid-19 infektion. Negative resultater skal kombineres med kliniske observationer mm.

Dette medfølger i din Coronatest til privat brug

  • 5 stk. testkassette
  • 5 stk. steril podepind
  • 5 stk. reagensglas
  • 5 stk. buffer
  • Brugsanvisning (indlægsseddel)
  • Holder til reagensglas

Download vejledninger

Download dansk vejledning HER


Se alle produkter fra Boson
Varenummer: 48892
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.