Værnemidler

Vi har i denne kategori samlet en række af de personlige værnemidler som er aktuelle til beskyttelse mod Covid-19 samt generelt i forhold til at værne sig mod virus, bakterier og andre sygdomsfremkaldende partikler. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger opdateres løbende, men både håndsprit, mundbind, masker, ansigtsvisirer, kitler og handsker er blandt de værnemidler som kan være aktuelle i hver sin givne situation til at beskytte sig selv og andre.

26 Produkt(er)

Hvilke krav gælder der til personlige værnemidler?

Værnemidler til personligt brug skal være CE-mærkede, hvilket er fabrikantens angivelse af, at produktet lever op til de krav der inden for EU og i Danmark stilles til produktet. For visse produkter kræves det at produktet har været igennem en egentlig test fra en bemyndiget tredjepart. Dette gælder f.eks. mundbind som, afhængigt af type, skal have foretaget en test af bakteriefiltreringsevne og stænkresistens. Krav om CE-mærkning gælder også desinfektionsmidler som håndsprit.

Mangel på værnemidler til private og til professionelle

Både til sundhedspersonale og til private har der til tider været mangel på værnemidler. Produktionen af værnemidler har ganske enkelt været bagefter i forhold til efterspørgslen. I Danmark var det særligt håndsprit, der var mangel på. Men også mundbind af både type 1 og type 2 samt særligt FFp2 og FFp3 masker var svære at skaffe. Visirer er desuden forsat populære produkter, som mange køber flere af ad gangen. Produktionen er nu på et nyt højde og flere af værnemidlerne er nu bredt tilgængelige.  Vi opfordrer derfor til at man ikke hamstrer værnemidler, men kun køber til et behov på f.eks. 3 måneder - således at det sikres at der er værnemidler til alle.

Værnemidler er både til at beskytte dig selv og andre

Når myndighederne anbefaler brug af håndsprit og når man i mange lande er påkrævet at bruge mundbind er det både for at beskytte sig selv, men i høj grad også for at beskytte andre. Anbefalinger i de enkelte lande er ofte et udtryk for det konkrete smittetryk og dermed smitterisiko der er i landet eller området. Man bør derfor altid undersøge de anbefalinger der er til brug af værnemidler i det område man befinder sig i. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.