Flowflex SARS-CoV-2 Antigen quick test (Selvtest) - 1 stk.

1
1
1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Flowflex
Varenummer: 48692

Flowflex SARS-CoV-2 Antigen hurtigtest for covid 19 - Corona selvtest

Flowflex SARS-CoV-2 er en antigen test er en kviktest/hurtig test for Covid 19. 

Flowflex SARS-CoV-2 er CE godkendt og godkendt til privat brug (CE0123). Testen er egnet til de situationer, hvor man selv har behov for et hurtigt svar på om man er smittet med Covid-19. Det samme gælder situationer hvor man har behov for at teste mange på samme tid. Det kan være på virksomheder, skoler eller lign.

Pålidelig - valideret af University of Oxford - Kåret som bedste test i stort dansk studie

Testen er en af de mest pålidelige på markedet og er fra producenten opgivet til følgende: Sensititvitet 97,1%, Specificitet 99,6% og nøjagtighed 99,3%. Testen er blevet valideret af PHE Porton Down og University of Oxford på vegne de Engelske myndigheder. Protokollen for valideringen og listen over validerede antigentest kan ses her

Flowflex kviktesten er herudover, som en af de få i markedet, blevet valideret gennem kliniske studier.

NYHED: Stort dansk uafhængigt studie er netop udkommet, hvor Acon FlowFlex bliver kåret til den bedste test. Studiet viste at FlowFlex fanger smitten i hele 94 pct. af tilfældene. Andre mindre pålidelige testkit rammer kun rigtigt i 2,5% af tilfældene.

Valideret gennem klinisk studie

Flowflex testen er blandt de få antigentest der har gennemgået et egentligt klinisk studie for at påvise testens pålidelighed. Derfor er den også blandt de test som norske Noklus (Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser) vurderer som "anbefales". Det kliniske studier er foretaget af FIND som har hovedkvarter i Schweiz. Rapporten kan læses her.

Download vejledninger

Vejledning på dansk

Sådan udføres testen

Testen er meget let og hurtig at udføre. Du skal tage en vatpindsprøve fra den forreste del af næsen. Vatpinden tages herefter ned i prøverøret, hvorefter 4 dråber fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan aflæses allerede efter 15 minutter.
(udførlig vejledning medfølger)

Se også video nedenfor fra producenten.
(I videoen er prøverøret vist med folie og særskilt hætte. Den kan også komme med skuehætte, som illustreret nedenfor. Testen er den samme)

Sådan udføres covid hurtig testen

Hvordan forholder man sig til resultatet?

Sundhedsstyrelsen anbefaler at et positivt svar altid og hurtigst muligt følges op med en PCR-test, som er endnu mere følsom.

Husk også at negative resultater udelukker ikke Covid-19 infektion. Negative resultater skal kombineres med kliniske observationer mm.

Dette medfølger

  • 1 stk. testkassetter
  • 1 stk. podepinde
  • 1 stk. prøverør
  • Vejledning
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Flowflex
Varenummer: 48692
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.