Chlorella – Den Grønne Perle

Skrevet af
Chlorella pulver

Hvad er Chlorella?

Du har måske hørt udtrykket ”den grønne perle”, men har aldrig gjort dig sikker på, hvad udtrykket egentlig indebærer. Der er faktisk tale om en art af en encellet grøn alge ved navn ”Chlorella”, hvilket er en ferskvandsalge.

Den grønne farve, som giver Chlorella sit særpræg, stammer fra det høje indhold af klorofyl i algen. Klorofyl er et stof, der dannes ved sollys, og er det som giver planterne deres grønne farve. Derudover er det med til at omdanne sollys til kemisk energi i fotosyntesen, hvilket skaber forudsætningen for god vækst af den enkelte plante.

Du har måske bemærket de mange billeder på diverse sociale medier af yoghurt-lignende morgenmadsprodukter i et hav af friske farver? Her er de anvendte ”midler” til farvningen ofte kosttilskud som Chlorella, der er med til at skabe en spændende kreation af fødeindtagelsen.

Vegetar- og veganervenlig

Da Chlorella er 100% naturligt og stammer fra en grøn alge, er kosttilskuddet velegnet for både vegetarer og veganere. Det er således en helt fornem kilde til protein, som forekommer nyttigt for både dem, der indtager kød og mælkeprodukter, og dem der ikke gør. Protein er nemlig kroppens byggesten, men kroppen kan ikke selv danne stoffet, og det skal derfor indtages gennem kosten eller tilskud. Indholdet af B12 i den grønne perle er desuden interessant for vegetarer og veganer, da det kan være svært at få nok B12 gennem en plantekost.

Dosering samt former af Chlorella

Man ser sjældent Chlorella på sin naturlige form – som den encellede alge. Stort set alt Chlorella bliver tørret og lavet om til pulver eller tabletter.

  • Chlorella pulver: Pulveret kan anvendes på flere måder. Der anbefales 1-2 spsk dagligt, som man kan komme i en smoothieopskrift, opskrift med juice eller mad, da smagen af Chlorella kan virke kraftig, og de fleste vil derfor foretrække at indtage den sammen med en anden drikke- eller fødevare.
  • Chlorella tabletter: Det er forskelligt alt fra produkt til produkt med mængden af tabletter pr. dag, da indholdet af det koncentrerede Chlorella kan variere. Tabletterne indtages evt. i forbindelse med måltiderne – det er helt op til en selv.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.