Chlorella - Den Grønne Perle

Læs mere om Den Grønne Perle lige her:

4 Produkt(er)

Chlorella - Den Grønne Perle

Chlorella er en lille grøn ferskvandsalge. Algen har igennem mange år været et af de mest solgte kosttilskud i Asien. Nu er de vestlige lande også begyndt at få øjnene op for den grønne alges mange egenskaber. Chlorella Den Grønne Perle® indeholder store mængder af naturligt klorofyl. Derudover indeholder den proteiner samt vitaminer og mineraler.

Da algen indeholder mere klorofyl (bladgrønt), hører den til grønalgerne. Andre alger, som for eksempel de blå-grønne (AFA-alger eller spirulina) er rent faktisk bakterier, hvorimod de grønne alger er encellede planter.

En naturlig hjælp til udrensning

Chlorella Den Grønne Perle® består af Chlorella Pyrenoidosa som hjælper med at opretholde en normal tarmfunktion. Algen hjælper med at udskille affaldsstoffer og med at øge væksten af den gavnlige mikroflora i tarmen samt med at nedsætte irritation af tarmvæggen.

Chlorella Den Grønne Perle® har et naturligt højt indhold af vitamin B12 som bl.a. er med til at styrke immunforsvaret og mindske træthed og udmattelse.

For at opnå den ønskede effekt er dagsdosis 3 gram per dag.

Sådan dyrkes Chlorella Den Grønne Perle

Man dyrker Chlorella Pyrenoidosa ved at udsætte den for et fordelagtig klimatisk forhold. Dette indebærer blandt andet stærkt sollys, ren luft og rent vand. Kombinationen af disse gør, at algen udvikler sig med stor hast. Chlorella – Den Grønne Perle®, dyrkes først i laboratorium under kontrollerede forhold, for at opnå rene kulturer. Når algerne er nået en tilfredsstillende størrelse, bliver de placeret i store udendørs bassiner.

Helt præcis bliver algerne dyrket i den subtropiske del af Taiwan langt væk fra industrien. Her har algerne en meget større chance for at udvikle sig under optimale forhold, i et subtropisk klima, masser af sol og langt fra industriområderne. Chlorella – Den Grønne Perle® er et 100% rent produkt – der er altså ingen tablethjælpemidler eller fyldstoffer. Du kan vælge mellem 360 tabletter, 640 tabletter, 160 gram pulver eller 500 gram pulver.

Kvaliteten af alger

Vil du gerne i gang med at indtage alger, så er det vigtigt at være opmærksom på, hvorfra algerne kommer. Chlorella fra Den Grønne Perle® er økologisk, vegansk og 100 procent rene produkter. Hver batch bliver kontrolleret for at sikre den ypperste kvalitet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.