Boost din hud med anti-age hudplejerutine

vichy liftactiv

Vichy Minéral 89 Booster er et must, hvis du vil have det maksimale ud af din hudplejerutine og Vichy Liftactiv arbejder effektivt på uønskede aldersforandringer i huden.

Få fylde og fugt med Minéral 89

Dehydrering er med til at gøre rynker, fine linjer og en trist hudtone mere fremtrædende. Så hvis du drømmer om mere fyldig og strålende hud (og hvem gør ikke det), bliver du nødt til at tilføre fugt. MINÉRAL 89 Booster er rig på én af naturens mest fantastiske kilder til fugt: hyaluronsyre. Et molekyle, der binder vand og kan holde på 1000 gange dets egen vægt i vand.


Forstærk din hud og bevar din glød

vichy liftactiv

Minéral 89 Booster giver din hud den ekstra dosis fugt, der er nødvendig for at reducere de alderstegn, der kommer af dehydrering. Men det er ikke alt. Den kan også styrke din hud, så den bliver mere robust overfor de eksterne faktorer, der får huden til at ældes.

Takket være den høje koncentration af termalsk vand,  rigt på  mineraler, som har dokumenteret effekt på huden. Vichys termalske kildevand er både beroligende og hjælper huden med at balancere dens pH-værdi; de antioxiderende egenskaber styrker huden og gør den mere modstandsdygtighed overfor eksterne faktorer.

Og sidst, men ikke mindst, hjælper den huden med at restituere ved at accelerere cellefornyelsen på hudens overflade


Hvordan bruger jeg Minéral 89?

Påfør den morgen og aften på tør, ren hud inden serum og dag/natcreme – og føl et øjeblikkeligt fugtighedsboost. Den friske, lette booster absorberes med det samme, så det tager kun et par sekunder ekstra i din rutine. Desuden kan du trygt bruge den delikate formel på sensitiv hud og omkring øjenområdet.


Vores anbefalede anti-age hudplejerutine

Hvis du er på udkig efter en komplet anti-age rutine, vil vi foreslå følgende:

Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser:
En rensemælk, der samtidig er en skintonic og en øjenmakeupfjerner. Effektiv og alligevel enkel at anvende morgen og aften, da den ikke skal vaskes af. Til alle hudtyper – selv sensitiv hud

Liftactiv Supreme Face Cream:
Liftactiv Supreme Face Cream er en af vores bedst sælgende produkter. Og det er ikke uden grund. Den er målrettet hud, der mangler fasthed, rynker og trist hudtone og fungerer til alle hudtyper – selv sensitive hud.

Liftactiv Supreme Night Cream:
Brug Liftactiv Supreme Night Cream før du går i seng. Ved gentagende brug vil huden føles mere fast, mere jævn og mere strålende.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.