Vi anbefaler en lækker kop te til den mørke tid

Skrevet af
Hygge med te i den mørke tid

Te er en foretrukken drik blandt mange, hvilket også er helt forståeligt for der findes et utal af forskellige varianter, sammensætninger  og smage. Her ved Med24.dk kan du købe te fra mange populære brands.

Blandt favoritterne er fx. populære Pukka, English Tea Shop, Økologiske Clipper og de nye lækre stilfulde Teministeriet fra Sverige.

Det kan være utrolig svært at vælge blandt de mange lækre smage, derfor har vi fundet 5 af vores absolutte favoritter. Te som falder i de flestes smage og som både kan drikkes af store og små.

Pukka te

1. Økologisk te fra Pukka med pebermynte og lakrids

Pebermynte og lakrids er en helt fantastisk sammensætning, den er vanedannende og har en let sødme fra Fairwild lakridsrødder mixet med en forfriskende smag af friske pebermynteblade. Blandingen af lakrids og pebermynte er en helt fantastisk kombination og mange oplever at netop denne te kan give dig en tilfredsstillelse, så den søde trang udebliver på de mørke eftermiddage samt aftener.

Pukka Peppermint & LicoriceTeministeriet

2. Teministeriet med smag af hyldeblomst og champagne

Teministeriet No. 150 med hyldeblomst og champagne er en eksklusiv, forførende samt smagfuld te. Du får en te med smag af sød fersken, frisk hyldeblomst og sprudlende champagne. Alene duften når du åbner dåsen er helt fantastisk.
Ydermere pynter det fine stilfulde glas på hylden i et hvert hjem.

Teministeriet No. 150 White Elderflower & Champagne.Pukka lemon te

3. Økologisk te fra Pukka med Citron, ingefær og manuka honning

Her får du en efterårste der er perfekt til de lidt mørke aftenener. Denne te er lavet med modne citroner og ingefærrod, som er tørret langsomt, hvilket giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Manuka honningen tilfører teen en afrundet og blød smag.

Pukka lemon, ginger & manuka honey.Yogi Sweet Chai te

4. Sweet chai fra Yogi tea

Teen med den naturlige krydrede sødme af anis, fennikel, lakrids og nellike som tilsammen giver en forførende og spændende smag. Sweet Chai kan også anvendes til Chai latte. Her får du en cremet konsistens og den giver en god balance mellem de forskellige smage.

Opskrift på Chai latte:
2 dl vand
1 brev sweet chai fra Yogi tea
2 dl mælk
kanel

Varm vandet op og sæt tebrev til at trække i vandet i 5 min. Varm  mælk og pisk til skum.
Hæld forsigtigt den varme mælkeskum i tevandet og top med kanel.

Sweet Chai fra Yogi Tea.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.