Tag velværet og det gode humør med på ferie

Skrevet af

Kom godt afsted!

Selvom der er sørget for masser af hyggelig underholdning til børnene og dejligt ferielæsestof til forældrene, kan en flyvetur godt være lang og udfordrende. Flyveture, 
tør luft og aircondition kan nemlig være årsag til en irriteret og kildrende fornemmelse i svælget. Og der er ikke noget værre end at tage hul på ferien med begyndende ubehag.

Heldigvis kan du nemt og hurtigt sætte ind med Echinacea Spray og anvende Echinacea purpurea lokalt i halsen lige der, hvor du har brug for det. Echinacea Spray indeholder nemlig Echinacea purpurea, der renser svælgets slimhinder, og så er sprayen mild og børnevenlig.

Echinacea Spray er baseret på 100 % friskhøstede echinacea purpurea, dyrket efter A. Vogels unikke dyrkningsmetode, der bibeholder de aktive stoffer samt salvie og pebermynte, der også bidrager til den friske smag. På den måde kan hele familien i ro 
og mag ankomme til feriedestinationen med en frisk fornemmelse i halsen.

Let til bens med familiens mindste

  Er du så heldig, at du sommetider holder ferie med familiens allermindste? Så er det 
  godt at være let til bens! For tunge og trætte ben forhindrer dig i at fokusere på det 
  vigtigste: samværet med hinanden! 


  Med naturlægemidlet Aesculaforce Forte kan du lindre hævelser, tyngdefølelse, kløe, 
  nattekramper og uro i benene, så du nemt kan være med til at bygge sandslotte, lege 
  vandkamp eller bare sidde på gulvet og lege med klodser.


Aesculaforce Forte er et naturligt schweizisk kvalitetsprodukt, hvor udtrækket af friske hestekastanjefrø modvirker væskeudsivninger og har karsammentrækkende effekt. Kastanjen indeholder den aktive ingrediens aescin, som udtrækkes fra friskhøstede kastanjefrø. Aescin opstrammer og styrker blodårerne, samtidig med at uro i benene, kløe og nattekramper lindres. 

Ferie er nye oplevelser, nye eventyr og ny og spændende mad

For mange handler en stor del af det med at rejse om at spise. Både fordi vi endelig har tiden til at sidde og nyde maden, men også fordi der er mulighed for at smage noget nyt og eksotisk. At opleve nye madkulturer og få nye spændende smagsindtryk kan berige både smagsløg og kroppens andre sanser. Forandring er nemlig noget af det, der i høj grad stimulerer vores kreativitet. 

Alligevel kan det ofte mærkes, når vi pludselig spiser anderledes, end vi plejer. Og derfor kan det være en god ide at tage sig nogle forholdsregler, inden man kaster sig ud i et nyt lands delikatesser og specialiteter.


Valleforce Berry giver dig ro og balance i maven, så du kan nyde ferien fuldt ud

A.Vogels Valleforce er din naturlige hjælp til en god fordøjelse. Valleforce Berry er et 
vallebaseret kosttilskud, som er fremstillet af fermenteret ostevalle fra schweiziske køer. 
A.Vogels Valleforce Berry indeholder juice fra aroniabær og granatæble og er sødet 
med ekstrakt af den naturligt søde steviaplante, hvilket bidrager til en dejlig frugtig smag, 
som er forfriskende og mild for både voksne og børn. Valleforce Berry er tilsat calcium, 
som bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion. 
Og netop derfor er A.Vogels Valleforce Berry et godt valg til dig, som ønsker en god fornemmelse i maven på hele ferien. 


Med Boldocynara Tabletter er der ingen grund til at bekymre dig om opustethed og luft i maven

Oplever du typisk, at feriens ændring på de daglige rutiner kan medføre luft i maven eller oppustethed? Så er du langt fra den eneste, der oplever den bivirkning ved en ellers dejlig ferietid. Det er heldigvis ikke en tilastand, du bør affinde dig med. Du kan nemlig godt på naturlig vis slippe af med den ubehagelige mavefornemmelse. Med hjælp fra Boldocynara Tabletter kan du hurtigt og nemt slippe af med symptomerne og genfinde din gode fordøjelse, da kosttilskuddet med sit indhold af stoffet boldin understøtter lever- og galdefunktion samt stimulerer en god fordøjelse og modvirker oppustethed. Boldocynara Tabletter er nemme at have med i rejsetasken, når du er på ferie

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.