Stærkt hjerte – stærkt liv

Skrevet af
regactiv-kolesterol

Stærkt hjerte – stærkt liv

Kolesterol er blandt ballademagerne, når det gælder om at bevare et sundt kredsløb og hjerte-kar system.

Reg’ACTIV er netop kommet i en ny og forbedret version med plantesteroler fra skovfyr. Plantesterolernes opgave er at tager pladsen fra kolesterol, du ikke har lyst til at have i din krop. Målet er at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet og dermed de bedste arbejdsbetingelser for dit flittige fantastiske hjerte.

Du ved sikkert, at det slår rundt regnet 70-80 slag i minuttet?

Hvor ofte tænker du på, at det giver:

  • 4.800 hjerteslag i timen?
  • 115.200 hjerteslag dagligt
  • 42.048.000 hjerteslag årligt
  • Lever du i 80 år, er det 3 milliarder hjerteslag!

I betragtning af arbejdsbyrden kan det synes som et mirakel, at hjertet klarer sig så fremragende og så længe for så mange af os. Fra vi er midt i livet, er det derfor en oplagt mulighed at give vores kredsløb og hjerte-kar-system ekstra opmærksomhed, så blodet fortsat har de bedste betingelser for at suse ubesværet rundt i vores krop.

Et sundt kolesteroltal

Kolesterol nævnes ofte som ballademager, når det gælder om at bevare et sundt hjerte-kar system og kredsløb.

Det forvirrende er, at der er flere slags. Dels er kolesterol et naturligt forekommende fedtstof, der produceres i leveren og indgår i en række vigtige processer i kroppens celler. Dels optages kolesterol via mad, herunder animalske fødevarer.  

Kroppens opgave er at holde det samlede kolesterolniveau på et normalt niveau. Når du opretholder et normalt kolesteroltal, gør du dit hjerte en tjeneste.

Ny og forbedret version af Reg’ACTIV

Reg’ACTIV er netop kommet i en ny og forbedret version med naturlige plantesteroler fra skovfyr, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt kolesterolniveau i blodet.
 
Med Reg’ACTIV får du også Vitamin E, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, foruden vitamin B6, B12 og Folsyre, der bidrager til en normal omsætning af aminosyren homocystein. Vitamin B1 bidrager til en normal hjertefunktion. Og du får et skud mælkesyrebakterier af stammen Lactobacillus Fermentum ME-3. Faktisk hele 6 milliarder.

Hvad er plantesteroler?

Plantesteroler findes naturligt i en lang række fødevarer som frugt og grøntsager, planteolier, nødder og frø og kornprodukter, hvor deres funktion i planterne er at vedligeholde strukturen og funktionen i cellemembranen. Når vi indtager plantesteroler via kosten går plantesterolerne ind og kæmper om pladsen med kolesterolen og det bliver derfor sværere for kolesterolen at trænge ind i tarmen.

Så hånden på hjertet

Hvad siger din kæreste eje?

Hele livet er det godt at tage os kærligt af det, vi holder af - og en måde, der duer for alle aldre og alle slags, er jævnligt at sende kys kram i retning af den fine muskel midt i kroppen.

Ja, lige dér mellem lungerne, på størrelse med en knytnæve, lidt til venstre i brysthulen - ja, dér!

Vores flittige, fantastiske hjerte. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.