Rosenrod - en naturlig vej til energi

Skrevet af
rosenrod

Kan du ikke finde energi i hverdagen, føler du dig stresset, og er du ofte træt? Så burde du kende rosenrod, der bidrager til at normalisere flere funktioner i vores krop, herunder både fysiske og mentale funktioner. Du kan blive endnu klogere på rosenroden her - måske den kan bidrage med mere energi til din hverdag? 


Hvad er rosenrod?

Rosenrod er en plante, der tilhører stenurtfamilien. Medmindre du har været på vandretur i Sibirien, så har du nok ikke stødt på rosenroden, som vokser i barske klimaforhold og store højder. Det menes, at rosenroden, for at overleve vejrforholdene, indeholder et stof, som vi mennesker også kan have nytte af for at klare barske betingelser. Og med rosenrodens gode medvirken til vores krop, lyder det udsagn ikke helt tosset! 

På latin hedder planten Rhodiola rosea, i folkemunde kaldes den også for “vikinge ginseng”, og vigtigst af alt, så er planten også en adaptogen urt. At det er en adaptogen urt betyder, at plantens naturlige stoffer kan gå ind og stabilisere systemer i kroppen, afhængigt af hvad der er behov for. Adaptogen betyder at normalisere og det siges generelt om adaptogener, at de bidrager til kroppens normale funktion.  

Rosenrod har været et anerkendt naturlægemiddel i årevis, og selv vores forfædre havde erfaring med rosenrod og dens gavnlige virkninger.  


Hvad er rosenrod godt for?

rosenrod i naturen

Når det kører lidt for hurtigt, der er lidt for travlt i hverdagen, og du ikke for slappet nok af, så skal rosenrod på banen! Rosenrod bidrager nemlig til din mentale- og fysiske ydeevne, så du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og perioder. 

Gi’ energien et løft

Er du fysisk aktiv i mange timer om dagen eller mangler du generelt bare energi i hverdagen, så kan det være, du har brug for et energiløft, der kan få dig til at yde bedre. I så fald kan rosenrod være et godt tilskud for dig, da den: 

  • Medvirker til udholdenhed ved sportsudøvelse
  • Har gavnlig virkning på hjerte-kar-systemet
  • Medvirker til normal blodcirkulation

Disse punker hvor rosenroden bidrager, har gavnlig effekt på vores yde- og reaktionsevne, og kan derfor medvirke til at booste vores energi, hvad enten det er under en sportskonkurrence eller for få dagen til virke overkommelig. 

Mindre træthed - mere overskud

En anden virkning ved rosenrod er, at den mindsker træthed og udmattelse, så du kan finde mere overskud i hverdagen, når alt virker presset og stresset. Med sine adaptogene egenskaber hjælper rosenroden med at stimulere nervesystemet, hvilket både kan bidrage til mere ro eller mere energi – alt efter hvad din krop og dit energiniveau har brug for.  

Et godt blodomløb - effekt på potensen

Som tidligere nævnt, bidrager rosenrod til din blodcirkulation, som i særdeleshed er gavnligt, når vi dyrker motion. Men faktisk har blodcirkulation også en effekt på vores sex-lyst og særlig mænd kan få gavn af rosenrodens virkning.  


Køb rosenrod hos Med24.dk

Trænger du til mere energi og mindre stress, så kan det være, du skal prøve et kosttilskud med rosenrod. Med de anprisninger, der er dokumenteret om rosenrod, kan du godt gå hen og blive glad for tilskuddet i din travle hverdag. Heldigvis kan du nemt få fingrene i kosttilskuddet hos Med24.dk, hvor der løbende vil være tilbud på vores produkter med rosenrod. Vores brede udvalg indeholder bl.a. Solaray Rosenrod og Arctic Root Rosenrod, og du kan under de respektive produkter finde den anbefalede daglige dosis. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.