Rosenrod - en naturlig vej til energi

Skrevet af
rosenrod

Om rosenrod - den naturlige vej til ekstra energi

Når det kører lidt for hurtigt, så skal Rosenrod på banen! Rosenrod er egnet til at give dit energiniveau og din mentale aktivitet et løft - og endda være med til at gøre dit taljemål mindre!

Medmindre du har været på vandretur i Sibirien, så har du nok ikke hørt om Rosenrod (Rhodiola rosea). Eksperter mener, at planten for at overleve de barske klimaforhold og store højder på tundraen indeholder et stof, som vi mennesker også kan have nytte af for at klare barske betingelser.

"Rosenrod er en fantastisk plante, som kan være med til at lette stressede eller nedtrykte perioder og give ny energi", siger urteforsker Mark Blumenthal. Men det er ikke det eneste, planten kan - tværtimod siger eksperterne, at der også er andre store fordele at hente.

Gi’ energien et løft

Europæiske undersøgelser har vist, at kun 150 mg Rosenrod om dagen hjælper på træthed, udmattelse, hovedpine og koncentrationsbesvær for 64% af forsøgspersonerne i løbet af kun 10 dage.
Opfølgende undersøgelser viser, at planten også kan øge den generelle modstandskraft med 28% og endog hjælpe kvinder til at komme sig 50% hurtigere efter store fysiske udfordringer. Populære rosenrod mod træthed finder du her.

Få bugt med nedtrykthed og modløshed med rosenrod

Rosenrod kan også berolige nervesystemet og sikre, at man fungerer op til 159% bedre i pressede situationer.

Og der er også godt nyt til dem, der lider af nedtrykthed: undersøgelser viser, at Rosenrod kan tredoble hjernens evne til at producere de anti-depressive hormoner serotonin, dopamin og norepinefrin - og dermed lette humøret.

Det er vigtigt at understrege, at rosenrod ikke er et godkendt anti-depressiv og bør ikke indtages sammen med almindelige anti-depressiv medicin.

Rosenrod beskytter dit hjerte og hjerne

Undersøgelser har vist, at Rosenrod er sprængfyldt med fenolstoffer - altså super-antioxidanter.

Nyhederne bliver formentlig bedre og bedre, efterhånden som forskningen fortsætter. Noget tyder f.eks. på, at Rosenrod kan sænke kolesteroltallet og lette symptomerne i forbindelse med overgangsalderen.

Bonus! Rosenrod er også godt for din mand

Rosenrod kan også få liv i din mand.
Undersøgelser har vist, at urten kan afhjælpe symptomer på forstyrrelser i seksuallivet (
"Det ser ud til at kunne fremme blodtilførslen til kønsorganerne og forbedre funktionen af hormoner som dopamin, som er kendt for at kunne stimulere kønsdriften," siger Dr. Brown.

Kunderne anbefaler Rosenrod hos Med24

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.