Rosenrod - en naturlig vej til energi

Rosenrod - en naturlig vej til energi

rosenrod

Om rosenrod - den naturlige vej til ekstra energi

Når det kører lidt for hurtigt, så skal Rosenrod på banen! Videnskabelige undersøgelser har vist, at planten kan gøre det af med stress og depression, give dit energiniveau og din mentale aktivitet et løft - og endda være med til at gøre dit taljemål mindre!

Medmindre du har været på vandretur i Sibirien, så har du nok ikke hørt om Rosenrod (Rhodiola rosea). Eksperter mener, at planten for at overleve de barske klimaforhold og store højder på tundraen indeholder et stof, som vi mennesker også kan have nytte af for at klare barske betingelser.

"Rosenrod er en fantastisk plante, som kan være med til at lette stressede eller nedtrykte perioder og give ny energi", siger urteforsker Mark Blumenthal. Men det er ikke det eneste, planten kan - tværtimod siger eksperterne, at der også er andre store fordele at hente.

Gi’ energien et løft og tab dig!

Europæiske undersøgelser har vist, at kun 150 mg Rosenrod om dagen hjælper på træthed, udmattelse, hovedpine og koncentrationsbesvær for 64% af forsøgspersonerne i løbet af kun 10 dage.
Opfølgende undersøgelser viser, at planten også kan øge den generelle modstandskraft med 28% og endog hjælpe kvinder til at komme sig 50% hurtigere efter store fysiske udfordringer. Et af de mest populære produkter med rosenrod mod træthed finder du her.

Rosenrods energigivende virkning kommer fra dens evne til at fyre op under stofskiftet. " Rosenrod synes at kunne sætte kalorieforbrændingen i vejret med 10% og med helt op til 70% under fysisk aktivitet," siger Rosenrod-forskeren Richard Brown, M.D. "Det betyder, at du forbrænder fedtet hurtigt og dermed taber dig hurtigere". Faktisk, siger eksperterne, kan du tage 200 mg Rosenrod dagligt, gå en tur på 20 minutter - og forbrænde 1.157 kalorier pr. uge. Det er nok til, at du kan tabe ca. 8 kilo på et år."

Få bugt med stress og depression med rosenrod

Rosenrod kan også berolige nervesystemet og sikre, at man fungerer op til 159% bedre i stressede situationer.

Og der er også godt nyt til dem, der lider af depression: undersøgelser viser, at Rosenrod kan tredoble hjernens evne til at producere de anti-depressive hormoner serotonin, dopamin og norepinefrin - og dermed få de mørke skyer til at forsvinde.

Rosenrod beskytter dit hjerte og hjerne

Undersøgelser har vist, at Rosenrod er sprængfyldt med fenolstoffer - de samme super-antioxidanter, som gør, at rødvin kan nedsætte risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde med op til 50%. "Og Rosenrod kan rent faktisk styrke hjertemusklen og være med til at pumpe blodet lettere og mere effektivt rundt i kroppen - og det allerede en times tid efter første dosis, "siger Dr. Brown.

Nyhederne bliver formentlig bedre og bedre, efterhånden som forskningen fortsætter. Noget tyder f.eks. på, at Rosenrod kan sænke kolesteroltallet, lette symptomerne i forbindelse med overgangsalderen og ved Parkinson’s og beskytte mod aldersrelateret hukommelsestab - og hindre kræftsvulster i at vokse og sprede sig rundt i kroppen.

Bonus! Rosenrod er også godt for din mand

Rosenrod kan også få liv i din mand.
Undersøgelser har vist, at urten kan afhjælpe symptomer på forstyrrelser i seksuallivet (herunder manglende sex-lyst, impotens og for tidlig sædafgang) hos 75% af de mænd, der deltog.
"Det ser ud til at kunne fremme blodtilførslen til kønsorganerne og forbedre funktionen af hormoner som dopamin, som er kendt for at kunne stimulere kønsdriften," siger Dr. Brown.

Kunderne anbefaler Rosenrod hos Med24

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.