Lækre påskeæg
![Hjemmelavet påskeæg lavet uden tilsat sukker](/imgsrv/2021-06-16/40732/31/pa-ske-g.jpg?c=IhGvY4)
Opskrift til 8 stk lækre påskeæg med hindbærfyld, hvid chokolade og lakrids.
100 g mandler
5 dadler uden sten
en håndfuld friske hindbær
100 g Hvid Chokolade
Lakridsgranulat
Blend mandler og dadler sammen til en ensartet masse.
Sæt på køl i en 30 min.
Form 8 æg og kom hindbærfyld i midten.
Overtræk med smeltet hvid chokolade og kom lakridsgranulat på toppen.
![Påskeæg uden sukker](/imgsrv/2021-06-16/40733/31/p-ske-g-300x300.png?c=IhGvY4)
![](/imgsrv/2021-06-16/40734/31/p-ske-g2-300x300.png?c=IhGvY4)
Basis opskriften på mandler og dadler kan bruges sammen med alverdens andet fyld, eller blot overtræk med en god mørk chokolade.
![Pil til toppen](/imgsrv/2021-06-16/39265/31/til-top-1-3.png?c=IhGgdC)