Nøddemælk

Nøddemælk er forfriskende lækker, cremet som fløde og smager fantastisk. Og så er nøddemælk næringsrig med et højt indhold af naturens vitaminer, mineraler, protein og de sunde fedtsyrer - letfordøjelig og rig på kalcium. En fin erstatning for mælk og super simpelt at lave selv.

Du kan bl.a. bruge:

  • Mandler
  • Hasselnøder
  • Cashewnøder
  • Valnødder
  • Paranødder
  • Frø eller andre kerner.

Har du brug for at søde din nøddemælk, kan du bruge tørrede dadler, honning eller agavesirup. Og gerne et drys vaniljepulver.

Det eneste, du behøver, er en skål, en blender og en ChufaMix eller en "nøddemælkspose" (og i en snæver vending kan du bruge en almindelig si og et rent viskestykke)

Nøddemælk

Opskrift på nøddemælk:

Om du bruger frø, kerner, eller nødder, er fremgangsmåden den samme

2 dl. nødder eller kerner
2-5 dadler alt efter hvor sød du ønsker din mælk
1 liter vand

Læg nødder/kerner i blødI din ChufaMix eller i en skål, i rigelig mængde koldt vand nogle timer eller natten over.  Du kan sagtens undlade at sætte nødderne i blød, men med dette trick så opnår du en blødere og mere fin konsistens i mælken.

Skyl nu nødderne grundigt et par gange og hæld dem over i blenderen.

Blend ingredienserne i din chufamix eller i en blender indtil

Hæld/pres nu mælken igennem din ChufaMix,  "mandelmælkspose" eller rene viskestykke og hæld herefter den friske cremede mælk på flaske og i køleskabet.

Nøddemælken kan f.eks. anvendes på frugtsalat, de friske jordbær, på havregrynene, i milkshake og blåbær smoothie og til cacaomælk.

Holdbarhed: Mælken kan holde sig i ca. 2-3 dage i køleskabet, og hvis den begynder at skille, så giv den blot en tur i blenderen.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.