Plej din hovedbund med Vichy Dercos Anti-Dandruff

Vichy Dercos hårpleje

Skæl er et almindeligt problem, som oftest skyldes ubalance i hovedbunden. At det klør og skaller af fra hovedbunden kan være besværligt, og derfor har Vichy udviklet serien Vichy Dercos Anti-Dandruff, der hjælper med at skabe balance og dermed plejer din hovedbund. 

Skælshampoo til tørt hår

Vichy Dercos skælshampoo til tørt hår er en mild men effektiv måde at bekæmpe skæl og tør, irriteret hovedbund på. Shampooen indeholder blandt andet selendisulfid, en kraftfuld ingrediens mod skæl, samt beroligende vulkansk vand fra Vichy. Få blødt og glansfuldt hår, der er fri for skæl efter fire ugers behandling. 

Anvendelse

Påfør produktet i vådt hår, og lad det virke i 2 minutter. Vask shampooen ud af håret, og brug derefter en plejende balsam til din hårtype i spidserne. Produktet er en behandlingskur på fire uger. For at opnå den bedste effekt kan du bruge shampooen hver dag i fire uger, hvorefter en gang om ugen kan være nok til at opretholde resultatet. 

Skælshampoo til fedtet hår

Har du normal eller fedtet hovedbund, kan du prøve Vichy Dercos skælshampoo til fedtet hår. Produktet hjælper med at reducere synlig skæl og kløe forårsaget af skæl.

Vichy Dercos hårplejeserie

Hårpleje, som opfylder alle de behov, som dit hår og din hovedbund kan tænkes at have, uanset om det handler om at modvirke skæl, lindre en sensitiv hovedbund eller tilføre volumen og næring til håret. Disse shampooer indeholder aktive ingredienser som glycerin, der giver en fugtgivende effekt, eller salicylsyre, der renser. 

Produkterne er specielt udviklet til med kosmetoklinisk dokumenteret effekt at tilføre næring i dybden, beskytte hår og hovedbund og samtidig gøre dine længder glansfulde. Vichy anbefales af dermatologer.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.