Køb medicin billigt online i dansk netbutik

Køb medicin billigt online i dansk netbutik

Hos os kan du købe medicin billigt online og få det sendt direkte til din dør. I vores netbutik giver vi rabat på al medicin når du handler som medlem. Det er gratis at være medlem og så får du ikke kun rabat på medicin men også på vores mange tusinde andre sundhedsprodukter.

Billig medicin online

Kun medicin som er godkendt til salg i Danmark
Vi er bevidste om, at der på nettet sælges ulovlige kosttilskud og ulovlig medicin og at du derfor som forbruger, skal se dig for, når du køber medicin online. Selv om vi er en online butik kan du dog trygt handle medicin hos os. Vi sælger således kun medicin som er godkendt til salg i Danmark. Alle pakninger er med dansk mærkning og vejledning. Det er med andre ord nøjagtig de samme produkter som du kender fra de danske apoteker.

Kun liberaliseret medicin
Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin i håndkøb som er liberaliseret til salg uden for apotek. Vi forventer at der i Danmark - i lighed med en række andre Europæiske lande – vil ske en yderligere liberalisering i forhold til hvilken medicin der må sælges uden for apotek. I takt med at dette sker, vil vort sortiment inden for medicin blive udvidet, således at du som forbruger kan få let og billig adgang til så bredt et udvalg af medicin som muligt.
Fuld information om medicin
Vi sikrer dig fuld information om den medicin vi sælger. På vores side eller via henvisning til Lægemiddelstyrelsens hjemmesider har du bl.a. adgang til information om lægemidlets navn, aktive indholdsstoffer, lægemidlets anvendelsesområde, hvornår lægemidlet ikke må bruges (f.eks. under graviditet eller sammen med andre lægemidler), dosering samt eventuelle bivirkninger. Husk dog altid at læse indlægssedlen grundigt inden du anvender medicin og er du i tvivl, så kontakt din læge.

Blandt de mest populære håndkøbslægemidler er medicin mod lidelser som lette smerter (hovedpine, tandpine, menstruationssmerter, muskel- og ledsmerter), ondt i halsen, hoste, transportsyge, gener ved rygeafvænning, for meget mavesyre, næsespray til forkølelse, smertestillende salve og creme, afføringsmiddel og hjertemagnyl.
Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.