Kundeservice
0 varer
Kurv

Køb billig medicin online i dansk netbutik

Er du på udkig efter billig medicin, så er du kommet til det rette sted. Vi sælger medicin som er liberaliseret til salg uden for apotek i Danmark. Billig medicin er hos os ikke et udtryk for at det er 2. rangs eller falske produkter. Vi tilbyder rabat på alle vores sundhedsprodukter og kan derfor også tilbyde dig billig medicin, når du handler i vores netbutik. Hos Med24.dk kan du derfor købe billige medicin!

Billig medicin online

Vi forhandler kun original medicin som er godkendt til salg i Danmark
Hos os kan du trygt handle billig medicin. Vi har ingen ulovlig eller falsk medicin. Vi sælger således kun medicin som er godkendt til salg i Danmark og som kommer fra de danske distributører. Alle medicin pakninger indeholder dansk vejledning og er med mærkning. Det er de præcis samme produkter som du kender fra de danske apoteker.

Vi sælger kun medicin som er godkendt til salg uden for apotek
Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge medicin i håndkøb som er liberaliseret til salg uden for apotek. Vi forventer, at der vil ske en yderligere liberalisering af markedet for medicin og i takt hermed vil vi give dig let og billig adgang til flere typer medicin.

Fuld information om medicin hos Med24.dk

Vi giver dig fuld information om den medicin vi sælger. Informationerne er tilgængelige på vores side eller via henvisning til Lægemiddelstyrelsens hjemmesider. Du vil blandt andet kunne finde information om navn, aktive indholdsstoffer, lægemidlets anvendelsesområde, hvornår lægemidlet ikke må bruges (f.eks. under graviditet eller sammen med andre lægemidler), dosering samt eventuelle bivirkninger. Husk dog altid at læse indlægssedlen grundigt inden du anvender medicin og er du i tvivl, så kontakt din læge.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832