Hvilken Bio-Kult skal jeg vælge?

Skrevet af
bio-kult varianter

Der er 4 Bio-Kult produkter at vælge imellem – men hvilken en er bedst til dig?

Bio-Kult originalen, som er den Bio-Kult med den fine gule blomst, blev i sin tid udviklet til at genoprette en sund mikrobiota (tarmflora).
Det er den bredeste sammensætning, med 14 levende bakteriestammer. Vi kalder dem levende bakterier, en anden betegnelse er mælkesyrebakterier. Da der fra myndighedernes side ikke findes nogen godkendte anprisninger, kan vi sige meget lidt om virkningen, men baggrunden for udviklingen var som sagt helt generelt at forbedre tarmfloraen.

I dag forskes der intenst i sammenhænge mellem tarmflora og helbred.
En af de mest interessante og meget centrale mekanismer er, at bakterierne i tarmen danner signalmolekyler, som påvirker hele kroppen, idet de bevæger sig fra tarmen ud i blodbanen, og hermed rundt i hele kroppen. Derfor giver det også mening at tarmfloraen kan påvirke kroppens fysiologiske systemer andre steder end lige omkring tarmen.

De fire forskellige varianter består af:

Bio-Kult original er til dig der helt generelt, eller specifikt, ønsker at supplere din tarmflora med gunstige levende bakterier.

Bio-Kult Candéa målrettet tarmfloraen samt intim flora. Det er en sammensætning, der udover 7 specifikke stammer af levende bakterier også indeholder hvidløg og grapefrugt ekstrakt.

Bio-Kult Infantis er målrettet baby og små børn, og er en sammensætning af hele 7 stammer af levende bakterier, præbiotika, D vitamin samt en lille dosis af omega 3 fedtsyrer. Bio-Kult Infantis anbefales til babyer og til børn op til omkring 5 år.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.