Hvad er Moringa? Bliv klog på mirakeltræet

Moringa træet er fuld af vitaminer, mineraler, næringsstoffer og antioxidanter - læs om fordele ved den nye superfood


Morgina Oleifera, som er Moringa-træets fulde latinske navn, er et tropisk træ, der typisk gror i Indien, men som også dyrkes i resten af Asien, i Afrika og i Sydamerika.

Der findes faktisk 13 forskellige arter af Moringa, men det træ, hvis forskellige bestanddele bruges i de fleste kosttilskud, teer og andre produkter, er Moringa Oleifera. Dette træ kan blive utrolig stort, faktisk kan det hos farmere bruges som overdække og ly for dyr, hvis man lader flere træers grene vokse tæt nok sammen. 

Det er nærmest hele træet, der kan spises eller bruges på en eller anden måde, for både blade, frugter(Behannødder), stængler, bark, rødder, frø, frøolie og harpiks indeholder mange næringsstoffer.


Moringa træ

Barken fra Moringa indeholder gode stoffer - faktisk kan både blade, nødder og bark fra Moringa træet bruges!

De forskellige plantedele fra Moringatræet kan du bruge i din madlavning, hvor bladene har spinatlignende karakter og bælgene kan bruges og tilberedes som grønne bønner. 


Moringa som kosttilskud

Du kan finde økologisk Moringa pulver fra Unik Food her hos Med24.dk, som egentlig ikke er et kosttilskud, men en fødevare bestående af pulveriseret moringa. Bland 3-5 g pulver i vand, juice eller smoothie.
Hvis du har mere mod på at lave nye opskrifter med moringa, kan du fx bruge pulveret til is, sunde müslibarer, pandekager, havregrød, guacamole eller i kager som muffins og cupcakes. 

Moringa findes også som pulver i kombination med andre særlige ingredienser som hvedegræs, byggræs, spirulina, spinat, brændenælde og chlorella. Alle ingredienserne er certificerede økologiske, og pulveret indeholder kun de naturlige og pulveriserede planter og urter.  


Moringa te

Hvis du elsker at sidde med en varm kop te mellem hænderne, vil du helt sikkert nyde godt af Teministeriets Supertea moringa organic. Denne økologiske te med moringa og citrongræs har et indhold af antioxidanter, men hvis du er til en mere krydret og varm smag, er English Tea Shops Cinnamon & Moringa et godt valg. Denne te har med ingredienser som moringa, kanel og ingefær en unik varm smag. Alle ingredienserne er økologiske, og både urter og krydderier er dyrket med fokus på bæredygtighed og respekt for både omgivelser, miljø og arbejdere.  


Hudpleje med moringa

Moringa er også en populær og virksom ingrediens i mange hudplejeprodukter og hårprodukter. I mange cremer, sprays og renseprodukter har moringa en særlig effekt, da det beskytter mod forurening og dermed passer godt på den sarte hud i ansigtet. Vores hud bliver hver dag udsat for mange forurenende stoffer og faktorer, som kan gøre skade på huden.  

Derudover kan moringa i kombination med de andre gode ingredienser i disse hudplejeprodukter være med til at fugte og berolige huden. 

Hvis du døjer med, at din læbestift tørrer læberne ubehageligt meget ud, bør du kaste blikket på Jane Iredales Naturally Moist Lipstick, der indeholder moringa-olie. Olien beroliger, blødgør og udglatter læberne, og du kan på den måde nyde en langtidsholdbar læbestift, der efterlader læberne dejligt bløde og smukke. 


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.