Herrens Mark – et balanceret liv i pagt med naturen


Herrens Mark – et balanceret liv i pagt med naturen

Herrens Mark ApS er et specialiseret, økologisk landbrug på Vestfyn med fokus på udvikling af fermenterede urteekstrakter til brug i kosttilskud og fødevarer til særlige medicinske formål. Her varetages hele processen fra frøet lægges i jorden til ekstraktet skænkes i glas. Alle urter dyrkes på egne marker, høstes friske og forarbejdes nænsomt i egen produktion. Ekstrakterne fermenteres med mælkesyrebakterier og når de er klar til salg, pakkes de i eget pakkeri.

Ærlighed, økologi og forskning går hånd i hånd

Der var aldrig tvivl om, at det var som økolog Michel Mohr Jensen så sig selv som landmand. 
En nænsom dyrkningsform der tager hensyn til både mennesker og natur og bidrager til, at der er noget at give videre til de kommende generationer. Og med 30 års erfaring som økologisk grøntsagsavler, har Michael et solidt jordbundet fokus på planter og avl. Som kunde er du sikret et rent produkt fra urt til karton.

Dertil kommer en nysgerrighed og et fokus på et liv med krop og sjæl i balance, som sammen med forskning er omdrejningspunktet for produktudviklingen.

Der er konstant fokus på kvaliteten af de produkter der udvikles. De fermenterede rødkløverekstrakter REGOMEO til overgangsaldergener og REGOBONE til vedligeholdelse af knoglerne for kvinder efter overgangsalderen er således produkter som udspringer af samarbejdet mellem Herrens Mark og kvalificerede specialister inden for forskellige områder. 

”På Herrens Mark udgør planterne livsnerven. Vi søger på bedste vis at udnytte planternes vitalitet og kraft, så de på en harmonisk måde, uden syntetisk fremstilling, kan bidrage til menneskers velbefindende. Vi tror på, at naturen kan hjælpe os med at fremme de processer, der bidrager til balance i krop og sjæl. Vi fortsætter derfor også vores arbejde med målrettet at finde, udvælge og udvikle urter og forskellige sorter inden for hver enkelt urt".

  

  Der er konstant fokus på kvaliteten af de produkter der udvikles. De 
  fermenterede rødkløverekstrakter REGOMEO til overgangsaldergener 
  og REGOBONE til vedligeholdelse af knoglerne for kvinder efter 
  overgangsalderen er således produkter som udspringer af samarbejdet 
  mellem Herrens Mark og kvalificerede specialister inden for forskellige 
  områder.


”På Herrens Mark udgør planterne livsnerven. Vi søger på bedste vis at udnytte planternes vitalitet og kraft, så de på en harmonisk måde, uden syntetisk fremstilling, kan bidrage til menneskers velbefindende. Vi tror på, at naturen kan hjælpe os med at fremme de processer,  der bidrager til balance i krop og sjæl. Vi fortsætter derfor også vores arbejde med målrettet at finde, udvælge og udvikle urter og forskellige sorter inden for hver enkelt urt" – Michael Mohr Jensen, stifter og CEO


REGOMEO til kvinder i overgangsalderen

REGOMEO er en unik kombination af urter (rødkløver, salvie, citronmelisse og pebermynte) specifikt udvalgt til overgangsaldergener som hedeture, svedtendens, søvn, mental og fysisk balance*

Mængde isoflavoner pr. dagsdosis á 120 ml: min. 56 mg 

*Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Citronmelisse hjælper med at bevare et positivt humør. Pebermynte understøtter fordøjelsen.

REGOBONE til vedligeholdelse af knogler (kvinder 50+)

REGOBONE er et all-in-one bone complex som indeholder standardiseret, fermenteret og patenteret rødkløverekstrakt tilsat calcium, magnesium og D-vitamin.

Indhold pr. dagsdosis (100 ml):

  • Rødkløverekstrakt (standardiseret til: 60 mg planteøstrogener (isoflavoner))
  • Calcium (lactat gluconat): 500 mg
  • Magnesium (magnesiumcitrat): 200 mg
  • D-vitamin (cholecalciferol): 20 µg

**Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Samtidig bidrager D-vitamin til normal optagelse af calcium. Calcium og D-vitamin hjælper med at reducere tabet af knoglemineral hos kvinder efter overgangsalderen. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrud som følge af osteoporose. REGOBONE er specifikt henvendt til kvinder 50 år og ældre. Reduktionen i tabet af knoglemineraltæthed opnås kun med et dagligt indtag på minimum 1.200 mg calcium og 20 µg D-vitamin fra alle kilder.

REGOPUR til fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR indeholder ren økologisk, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra frisk høstede urter hvor hele mælkebøtten benyttes til at frembringe den syrlige og bitre plantesaft. Det er netop de værdsatte bitterstoffer der gennem tiden har gjort mælkebøtten til en skattet naturmedicin. Mælkebøtte understøtter en normal mave- og leverfunktion og bidrager med den præbiotiske effekt til mave-tarmsystemets velbefindende.

REGOPUR indeholder både probiotika (mælkesyrebakterier) og præbiotika (mælkebøtten som er madpakken til mælkesyrebakterierne). Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.