Gå forandringerne i møde med Vichy Neovadiol

Skrevet af
neovadiol overgangsalder

At have det godt med sig selv, at kunne hvile i sin egen krop og fremstå autentisk er noget, som de fleste af os gerne vil opnå. Men når overgangsalderen indtræder, kan det kræve en ekstra indsats. Hvis du er godt forberedt, kan forandringer fryde.


Plej din hud i overgangsalderen med Vichy Neovadiol

Når kvinder går i overgangsalderen, sker der en ændring i de mængder progestoron og østrogen, som kroppen udskiller. Ubalancen i hormonniveauet kan betyde humørsvingninger, hedeture og søvnbesvær men også, at huden ændrer sig.

Når hormonniveauet ændrer sig, fornyer cellerne i huden sig ikke lige så hurtigt som tidligere. Huden vil føles mindre elastisk, spændstig og tyndere, mens antallet af rynker bliver fl ere, og dem der allerede ses i huden, bliver mere tydelige.

Der fi ndes ikke en mirakelkur mod overgangsalderen, men der er nogle ting, som kan hjælpe dig og din hud godt på vej. Med de rigtige hudplejeprodukter kan du være proaktiv og påvirke nogle af de forandringer, der sker i huden i overgangsalderen. De kan hjælpe med at give mere glød, elasticitet og spændstighed til din hud.

For heldigvis sker aldring af huden ikke fra den ene dag til den anden men gradvist. Du har derfor mulighed for at gribe
ind, være proaktiv og påvirke forandringerne.Dokumenteret hudpleje i samarbejde med hudlæger

I 25 år har Vichy forsket i, hvad der sker med huden hos kvinder i og efter overgangsalderen. Målet har været at fi nde ud af, hvad man kan gøre for at kompensere for de aldringstegn i  huden, som skyldes overgangsalderen.
Forskningen har vist, at der er fi re aktive ingredienser; hyaluronsyre, proxylane, hepes og hedione, som kan hjælpe mod tør og slap hud, give en mere jævn hudtone og samtidig modvirke rynker.


Hvem skal bruge Vichy Neovadiol?

Vichy Neovadiol er en hudplejeserie skabt til kvinder, der gerne vil have effektive og sensoriske produkter. Hudplejeserien bruger de fire ovennævnte aktive ingredienser til at kompensere for ubalancen i huden og give dig en mere spændstig, fyldig og strålende hud.

Som noget helt nyt har Vichy skabt NEOVADIOL PHYTOSCULPT, som er den første af Vichy’s cremer, der målrettet arbejder med at opstramme huden på halsen og give en mere defineret ansigtskontur. Når cremens unikke tekstur køles ned, forvandles den til en film, der opstrammer huden. Det betyder, at uanset om du ønsker at opstramme, tone eller forme din hals, vil du kunne se øjeblikkelige resultater. Neovadiol Phytosculpt indeholder flere fedtholdige ingredienser, som plejer, giver fugt og komfort til tør hud, uden at den føles fedtet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.