Få success med din træning med 3 geniale råd!

Kom i gang med træning

Måske har du, ligesom rigtig mange andre, forsøgt at komme i gang med en eller anden form for motion mange gange. Forskellige omstændigheder har gjort, at du er gået i stå kort tid efter start. Det kan være fordi det gjorde for ondt, var for hårdt, energien slap op, du fik en skade eller det var umuligt at få det passet ind i kalenderen. Og som ved andre livsstilsændringer, bliver det bare sværere og sværere, at finde motivationen igen.

De tre råd der kan motivere dig til at gå i gang allerede i dag, uanset hvor mange mislykkede forsøg du har bag dig, og uanset hvor lidt du selv tror på det lige nu. De tre råd som kan ændre dine grundlæggende tanker om motion som noget hårdt, kedeligt og tidskrævende.

Vores hjerne, vores nervesystem og vores celler husker. Vi har altså en form for kropshukommelse – på godt og skidt.
 Det betyder for dig, at du kan have en grundlæggende (ubevidst) hukommelse, der fortæller dig, at alt det der med bevægelse, motion, høj puls og svedige T-shirts er hårdt og ubehageligt, gør ondt, giver skader, er kedeligt og ”i øvrigt ikke vil lykkedes for dig”. Fordi det er det, du tidligere har oplevet, igen og igen. Det er, med andre ord, dét du har lagret i din kropshukommelse.
Med den ”bagage” er det en stor opgave, at overtale dig selv (og hele dit system) til at prøve igen.

MEN!
Kropshukommelsen KAN ændres så det bliver nemmere, måske ligefrem umuligt, IKKE at komme afsted. Det handler ikke om, at nogle mennesker er særligt designede til motion og at du ikke er. Det første skidt på vejen er bare at komme op af sofaen!


1. Det vigtigste er ikke HVAD du gør, men at du gør noget

Det er NU din krop skal vækkes og genlære at bevægelse, leg, motion, træning og fysisk aktivitet er sjovt, føles dejligt og nødvendigt, sundt og energigivende.

Lyder det for godt til at være sandt?

Kig så lige tilbage på dengang du var barn. Jeg vil tro, at du løb, hoppede, lavede koldbøtter, cyklede, dansede, stod på rulleskøjter, svømmede i svømmehallen, spillede fodbold eller anden sport osv. osv. Du gjorde det hver dag, som det naturligste i verden. Dengang var det værste egentlig, at blive placeret på en stol i flere timer. Aha!

Alt det er stadig i dig. Bare fordi du er blevet voksen og har fået en masse ”voksenvaner” betyder det altså ikke, at du ikke kan eller gerne vil. Du har bare glemt det, din krop har aflært det, fordi det pludselig blev nødvendigt, at kunne sidde flere timer på en stol, sådan ca. da du startede i børnehave!

Du skal ikke melde dig til en times pumpende fitness, hvis du ikke har rørt musklerne længe. Så skal du starte med at gå en tur, jogge lidt ind imellem og måske tilføje et par mavebøjninger. That's it!
Det vigtigste her er virkelig ikke hvad du gør, men at du gør noget.


2. Undervurdér din form

Jeg mener ikke, at vi skal undervurdere os selv sådan generelt i livet, men lige netop, når du skal kickstarte dine nye motionsvaner, er det et effektfuldt mentalt trick, at undervurdére din fysiske form til at starte med.

Hvis du mener, at du kan jogge 15 minutter, så start ud med at gå i 10 minutter. Ja, du vil have lyst til at jogge eller gå lidt længere, så du "rigtig kan mærke det", men forsøg at tøjle dig selv. Husk på, at det her kun er den spæde start.

På denne måde, vil du vende snuden hjem med armene i vejret og følelsen af, at du kunne - og kunne mere end det. For det er jo sandheden! Det er overskud og vil øge din lyst til at komme afsted igen hurtigst muligt samt du minimere risikoen for skader.


3. Bevæg dig minimum hver 3. dag

Hvis træningen glipper, får du INTET godt ud af, at slå dig selv på samvittigheden over det.
 At du udskyder et træningspas et par dage betyder ikke, at din formkurve daler eller, at du ligeså godt kan lade være.

Gør dog alt for at komme afsted mindst hver tredje dag i de første par måneder. Husk, det kan bare være i 10 minutter. Fordi, når du træner og bevæger kroppen, skyder du en masse biokemiske stoffer ud i dit system. Det er de samme stoffer der gør, at du har det ret fankastisk efter træningen og det sidder i kroppen i ca. 2-4 dage. Det er derfor lettest at komme afsted igen indenfor det tidsrum - og lidt det sværere derefter.. i starten.

Rigtig god fornøjelse!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.