Dermatologen: Sådan plejer du hud med tendens til akne

Skrevet af

La Roche-Posay er en førende hudpleje brand, der er kendt for sine effektive hudplejeprodukter til alle hudtyper, især til sensitiv hud. Brandet har en omfattende produktlinje, der inkluderer alt fra ansigtsrens og fugtighedscremer til solcreme og anti-aging.

En af de største fordele ved La Roche-Posay er, at deres hudpleje er udviklet med hensyn til hudens følsomhed, og er dermatologisk testet. Dette betyder, at selv personer med den mest sarte hud kan bruge disse produkter uden frygt for irritation eller allergiske reaktioner.

Brandet er også kendt for sine effektive ingredienser, herunder termalsk kildevand fra byen La Roche-Posay i Frankrig, som er rig på mineraler og antioxidanter. Dette kildevand bruges i mange af La Roche-Posays produkter for at give ekstra fugt og beskyttelse til huden.


Få dermatologens svar og hudplejerutine her

Hvorfor får nogle akne, kan det undgås, og hvordan skal forskellige typer akne behandles? Vi har konsulteret Mohammad Alimohammadi, specialist i dermatologi på Kanikens hudlægeklinik i Sverige, for at få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring akne.

Hvorfor får man akne?

Akne er en inflammatorisk sygdom i talgkirtlerne. Det rammer oftest unge mennesker i teenageårene på grund af hormonforandringer. Visse bakterier i huden kan også bidrage til akne, men generelt skyldes akne ikke dårlig hygiejne.

Hvordan ved man, om man har akne? Hvordan ved man, at huden kun er i ubalance?

Hvis man får rødme og bylder i ansigtet, skal man mistænke akne. Andre symptomer på akne er hudforandringer i ansigtet, som gør ondt eller bløder. Hvis huden er meget tør eller fedtet, kan der være mistanke om en form for ubalance.

Kan man gøre noget for at undgå akne?

Egentlig ikke, fordi akne ofte skyldes genetiske og hormonelle forhold.  Der findes mange gode plejeprodukter, som man kan bruge i begyndelsen. Plejeprodukter til fedtet hud kan lindre begyndende akne.

Findes der forskellige typer akne?

Ja, der findes flere varianter af akne.  Det vigtigste er at skelne mellem ardannende og ikke-ardannende akne.  Førstnævnte har brug for hurtig medicinsk behandling for at forebygge ar. Hvis du har akne og oplever, at huden har tendens til at få ar, bør du kontakte din læge.Sådan behandler du akne

Mild akne kan behandles med plejeprodukter som ansigtsrens og en let fugtighedscreme. Ved sværere former for akne findes der håndkøbsmedicin, som kan afprøves. Hvis aknen varer ved og har tendens til at forværres og frem for alt efterlader ar, bør man kontakte lægen for at få en mere kraftfuld behandling.

En god hudplejerutine til hud med akne:

En mild aftencreme og en fugtgivende creme, der ikke tilstopper porerne, er en god hudplejerutine. Man bør huske ikke at overdrive ansigtsvasken, da det kan forstyrre hudens normalflora og resultere i forværring af akne.


La Roche-Posay hudplejerutine til hud med tendens til akne

Leder du efter en enkel, men effektiv hudplejerutine til hud med tendens til akne? Nedenfor findes rutiner, som La Roche-Posay har udviklet til hud tilbøjelig til mild og svær akne. Det er vigtigt at starte din hudplejerutine med et rent ansigt. Vær derfor omhyggelig med at rense ansigtet. Husk også at fugte huden og beskytte den mod solen. Det anbefales ikke at vaske ansigtet oftere end to gange om dagen.

Hudplejerutine til mild akne:

La Roche-Posay Mild hudplejerutine

Hudplejerutine til svær akne:

La Roche-Posay hudplejerutine til svær akne

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.