A. Vogel Naturmidler


A. Vogel har eksisteret i 100 år, og det er med stolthed, at vi har hjulpet millioner af mennesker verden over med at forebygge og lindre diverse helbredssymptomer. 

Inspiration fra hele verden | Lindring af forkølelse | Mænd og kvinder | Mave og fordøjelse | Uro i benene | Den gode smag 

58 Produkt(er)

A. Vogel - Passion for friske urter

A. Vogel har eksisteret i 100 år, og det er med stolthed, at vi har hjulpet millioner af mennesker verden over med at forebygge og lindre diverse helbredssymptomer. Udgangspunktet for alt vi gør har altid været - og vil altid være - de friske planters kraft. 

Inspiration fra hele verden

A. Vogel blev grundlagt af den schweiziske pioner inden for sundhed, Alfred Vogel, i 1923. Hele sit liv var han forkæmper for brugen af naturlige lægemidler i sundhedsvæsnet, og han udforskede planterne og naturen i sin jagt på effektive, urtebaserede lægemidler. Han har bl.a. rejst til Australien, New Zealand, Tasmanien og USA op gennem 1900-tallet. 

På sine rejser fik Alfred Vogel hjælp af lokale stammer og grupper, der introducerede ham for nye planter. Det var for eksempel en Sioux høvding ved navn Ben Black Elk, der introducerede ham for rød solhats helende egenskaber. Denne viden er blevet brugt i en række af A. Vogels produkter til lindring af forkølelse, som du kan læse mere om nedenfor. 

A. Vogels livslange arbejde for og med naturlægemidler har båret frugt, og han har været med til at øge anerkendelsen af, hvordan urtemedicin kan bidrage i vores moderne verden. Echinaforce - lindring af forkølelse

Blandt A. Vogels mest populære produkter er deres Erchinaforce. Echinaforce er baseret på udtræk af rød solhat, også kendt som echinacea, der dyrkes i Schweiz under særlige retningslinjer fra A. Vogel. Faktisk er echinacea ikke mere eksotisk, end at du måske er stødt på den i baghaven, men ikke desto mindre har planten flere, gode og helsebringende egenskaber.

Mærker du forkølelsen langsomt snige sig ind på dig med en løbende næse og kradsende hals? Echinaforce orale dråber kan hjælpe dig med at få standset symptomerne hurtigt og naturligt. Echinaforce støtter nemlig din krops eget immunforsvar, så den bliver mere modstandsdygtig overfor forkølelsen. Er du hurtigt ude ved begyndende symptomer, kan du faktisk helt undgå forkølelse. Du kan læse meget mere om forebyggelse af forkølelse her. 

Echinaforce kan købes i 3 forskellige størrelser, der går fra 50 ml, 100 ml til 2 x 100 ml alt efter behov. 

Næse- og halsspray

Er din hals tør og kilder det ubehageligt i svælget? Bliver du ofte forkølet i vintermånederne og vil du gerne passe på slimhinderne i næsen? Er svaret ja, kan A. Vogels andre produkter mod forkølelse være noget for dig. Echrinacea Spray fra A. Vogel indeholder salvie, pebermynte og rød solhat, samtidig med at den virker forfriskende på slimhinden i mund og svælg. Sprayen renser effektivt slimhinderne, så den irriterende fornemmelse i halsen lindres.

Hvis din næse også føles tilstoppet eller løbende, kan A. Vogels Sinuforce næsespray bruges. Næsesprayens indhold af milde og naturlige ingredienser sikrer, at både dig og din familie kan bruge den i op mod 30 dage – og altså længere end ved almindelige næsesprays. Sinuforce sørger for en hurtig lindring af tilstoppet eller løbende næse, og indeholder kamille-, pebermynte- og eukalyptusolie.
Bliv meget klogere på symptomer og behandling af forkølelse her. Kosttilskud til mænd og kvinder

Som kroppen forandrer sig gennem livet, kan der opstå gener i form af hedeture og hyppig vandladning. Disse ses særligt i forbindelse med overgangsalderen hos kvinder og det, der kaldes andropause, hos mænd. 

Prostasan

Andropause minder om kvindernes menopause, der populært kaldes overgangsalderen. Her sker der et fald i niveauet af hormoner hos begge køn, og hos mænd er der tale om testosteron. Faldet i testosteron kan skabe ændringer for mænd, og du har måske selv oplevet hvordan du eller din partner oplever mere træthed og nedsat energi, seksuel lyst og fysisk formåen. 

Mange oplever også, at deres blærehalskirtel, prostata, forstørres let og af en godartet karakter. Dette kan dog give gener i forhold til lindring af vandladningsbesvær. Til netop dette problem har A. Vogel udviklet Prostasan, der er baseret på ekstrakt af savpalmebær. Kosttilskuddet kan afhjælpe følelsen af ufuldstændig blæretømning, efterdryp og besvær med at få vandladningen i gang.

Menosan

Kvinder i overgangsalderen døjer ofte med hedeture og øget tendens til sved, da østrogenniveauet falder og menstruationen stopper. Det kan gå ud over dit overskud, energi og humør. Heldigvis er der hjælp at hente hos A. Vogel, der har udviklet Menosan særligt til kvinder i overgangsalderen. Tabletterne er baseret på udtræk fra økologisk salvie, der afhjælper øget svedsekretion - også om natten. Ro og balance i maven

Oplever du oppustethed og en følelse af ubalance i maven? A. Vogels produkter til mave og fordøjelse indeholder naturlige ingredienser, der kan give dig den ro i maven, du måske savner.

Et af de mest populære produkter er A. Vogel Valleforce, der fås med både en frugtig smag i Berry-versionen eller en neutral smag i den originale version. Kosttilskuddet består af valleekstrakt, der i dag fremstilles af ostevallekoncentrat fra økologiske mælk fra køer, der græsser i Alperne. Selvom ostevalle ikke ligefrem lyder appetitligt, er det filtreret i sådan en grad, at hverken mælkeproteiner, mælkefedt eller sukkerarter ender i slutproduktet. Du kan derfor anvende Valleforce, selvom du er laktose- eller glutenallergiker, eller hvis du er vegetar. A. Vogel Valleforce giver ro og balance i maven. 

Er tilbagevendende luft i maven og oppustethed et problem, kan Boldocynara fra A. Vogel i enten tablet- eller dråbeform være løsningen for dig. Med sit indhold af boldin stimuleres og understøttes fordøjelsen med Boldocynara, der hjælper leveren ved at øge produktionen af galdestoffer. Afhjælpning af kramper og uro i benene

Måske er du en af mange, der er generet af uro, hævelser og kramper i benene efter lang tid i transportmidler eller bare som følge af en travl arbejdsdag. Årsagerne til dette ubehag kan være forskellige fra person til person, men løsningen kan være ens for mange. A. Vogels Aesculaforce Forte er et naturlægemiddel godkendt til afhjælpning af netop disse problemer. 

Aesculaforce Forte er fremstillet af friskhøstede hestekastanjefrø, som indeholder det aktive stof aescin. Aescin har en positiv virkning på dit venekredsløb i benene, og afhjælper dermed følelsen af tyngde, uro, hævelse, krampe og kløe. Hestekastanjen i naturlægemidlet modvirker væskeudsivninger og har derudover en karsammentrækkende effekt.

Vil du videre om muskelkramper og årsagerne til det, kan du blive klogere på emnet her. Den gode smag

A Vogel producerer ikke kun kosttilskud og naturlægemidler. Faktisk tilbyder de også en række helsekostprodukter til køkkenet. Du kender måske allerede det lækre urtesalt, Herbamare, der med havsalt, økologiske urter og grøntsager er prikken over i'et for dit måltid. Skal din madlavning have et ekstra twist, kan du prøve den spicy version eller udgaven med paprika og peberrod

Du kan også prøve A. Vogels Herbamare Urtebouillon, der er baseret på havsalt og friske, økologiske grøntsager. Bouillon er desuden vegansk og glutenfri, og giver en dejlig smag i bl.a. supper og varme simreretter med og uden kød. Urtebouillon bliver hurtigt din bedste ven i køkkenet! 


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.