A. Vogel Islandica Menthol Bonbons - 75 g

A. Vogel Islandica Menthol Bonbons - 75 g
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20754

A. Vogel Islandica Menthol Bonbons er baseret på mild honning og ekstrakt fra islandsk mos, som virker dulmende på øm og tør hals

Kriller i halsen? Smør den med honningsødede mentolbolsjer fra A. Vogel. Islandica Menthol Bonbons forkæler dine smagsløg og smører halsen på samme tid. Det er kombinationen af mild honning og ekstrakter fra islandsk mos, der gør bolsjerne til en himmelsk smagsoplevelse. Bolsjernes søde sukkerydre er fyldt med en godgørende kerne af flydende honning med ekstrakter fra islandsk mos, der sammen skaber den fine kombination af friskhed og sødme.

A. Vogel sætter en ære i at skabe produkter, der gør os godt, og derfor finder du hverken kunstige sødestoffer, aromaer eller farvestoffer i Islandica Menthol Bonbons. Med andre ord er dette produkt det naturlige valg, når halsen kradser, eller når lysten til noget sødt og frisk til munden melder sig. Bolsjerne er pakket enkeltvist, og du kan dermed nemt nuppe en håndfuld med, når du er på farten. 

Egenskaber

  • Lækre forfriskende bolsjer
  • Med ekstrakt fra Islandsk mos
  • Ingen kunstige aromaer, søde- eller farvestoffer

Anvendelse

Islandica Menthol Bonbons kan nydes, når behovet melder sig. Bolsjernes milde smag gør dem også velegnede til børn.

A. Vogels filosofi: Troen på naturens kræfter

Hos A. Vogel har man udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almene sundhedsproblemer og skavanker, siden sundhedspioneren Alfred Vogel åbnede sin forretning i 1923. Samtlige af A. Vogels produkter er udvundet fra naturen og hjælper i dag millioner af mennesker på et globalt plan til en sundere og bedre tilværelse. Hos A. Vogel er man af den overbevisning, at sundhed lige så meget handler om at leve sundt og økologisk, være glad og motionere, som det handler om at tillade naturens kræfter at hjælpe det enkelte menneske i kampen for et sundt liv.


Indhold: 75 g.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

384 kcal

Fedt

< 0,05 g

Kulhydrat

96 g

Protein

< 0,05 g

Salt

0,1 g

Ingredienser:

Sukker, Glukose sirup, Invertsukker sirup, Vand, Islandsk mos ekstrakt 0,8 %, Karamelsukker sirup, bygmaltekstrakt, Naturlige aromaer (menthol 0,05 %), Salt

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Frankrig

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Bolscher, karameller og skum

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?